Translate

сряда, 30 ноември 2022 г.

Xiaomi и Даниел Аршам обявяват сътрудничество със специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Xiaomi в колаборация с Daniel Arsham трансформират най-новия международен модел смартфон
 
 
Обединявайки световете на скулптурата
и на най-голямото съвременно удобство -
смартфонът, Xiaomi си сътрудничи с
Даниел Аршам, за да трансформира най-новия си международен модел, Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, в емблематичнo дизайнерско съчетание на минало, настояще и бъдеще в облика на съвременен артефакт.
За първи път артистът експериментира с прилагането на различни текстури и ествествени ерозии от скулптурите си върху смартфон, залагайки на неговата философия за „Бъдеща археология“.
Олицетворявайки обект на фикционална археология и изследвайки нови гледни точки от взаимодействието с устройството, продуктът е създаден с внимание до най-малките детайли от скулптурната кутия до цялостното усещане, когато държите това Xiaomi устройство в ръцете си.
Това сътрудничество се ръководи от основните ценности на Xiaomi за иновация, дизайн и производство и е оформено от духа на времето на Даниел Аршам във визия на фикционална археология и в посока на въображаемо бъдеще на дигитална дематериализация.
Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще се предлага в ограничено количество от 2000 устройства в Европа. Продуктът от колаборацията ще бъде пуснат на пазара на 16 декември 2022г. и ще бъде достъпен на highsnobiety.com като изключителен онлайн партньор за търговия на дребно, mi.com и в специалния pop-up магазин Xiaomi x Daniel Arsham Berlin от 16 до 17 декември.
--------------
Даниел Аршам е артист от Ню Йорк, чиято практика обхваща изобразително изкуство, архитектура, пърформанс и филми. Емблематичните произведения на Аршам смесват миналото, настоящето и бъдещето, демонстрирайки гъвкавостта и силата на носталгията, често чрез препратки към моменти от края на 20-ти век. Ерозирали отливки от съвременни артефакти и съвременни човешки фигури, творбите му са изработени от геоложки материали като пясък, селенит и вулканична пепел. Тези материали постигат външния вид и естетиката на ерозия или археологически, бъдещи реликви, както Аршам ги е нарекъл.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар