Translate

петък, 3 юни 2022 г.

TEEN POWER 2.0 отново събира на едно място едни от най-обичаните българи

Това е единственият по рода си еднодневен семинар за тийнейджъри, който и тази година събира 10 от най-успешните личности в България с техните вдъхновяващи истории в 3 тематични модула в рамките на 6 часа

 

 

Едногодишното чакане приключи и вече е в ход подготовката на дългоочакваното второ издание на
семинара за тийнейджъри „Teen Power: Промени живота си за 6 часа“, който спечели приза „Събитие на годината“ за 2021г.

Тази година Teen Power 2.0 отново събира на едно място любими на младите хора личности, сред които телевизионният и филмов продуцент Магърдич Халваджиян, най-добрият ни кайтсърфист – Никола Абаджиев-Коки, създателят на най-успешната образователна платформа Ucha.se Дарин Маджаров, основателят на ARC Academy - първата по рода си академия за създаване на видео игри и анимация – Антони Христов. Човекът, който запали цяла България да събира капачки за каузата „Капачки за бъдеще“ – Лазар Радков, Максим Иванов – тийнейджърът с 2 рекорда на Гинес, който прекоси Атлантика за 105 дни заедно със своя баща в името на една кауза, най-добрият български сноубордист, завършил в Топ 15 на Олимпиадата в Пекин 2022г – Радослав Янков и не на последно място - световноизвестната българска актрисаМария Бакалова, която ще отправи своето послание към младите хора.

„Създадохме Teen Power, за да срещнем младите хора с истински успели личности, чиито лични истории могат да бъдат пример за вдъхновение за развитие в техния живот. Хора, които също са били тийнейджъри и също като тях са имали своите страхове и провали, но не са се отказали от своите мечти, за да бъдат днес сред лицата на успеха“, споделя  Магдалена Радкова, изпълнителен директор на Образователна група „Светлина“, организатор на ивента съвместно с Фондация „Бъдеще в Светлина“.

Водещ на събитието, което тази година е под надслов – „Бъдещето принадлежи на теб!“ е кинорежисьорът Крис Захариев, който бе сред лекторите в първото издание на събитието през 2021 г.  А ко-водещи на Teen Power 2.0 отново ще бъдат представители на тийнейджърите.

Семинарът ще се проведе на 4 юни /събота/ от 11 – 17 ч. в сградата на Международното Висше Бизнес Училище - гр. София, ул. Винсент ван Гог 7. Семинарът е предназначен за тийнейджъри в гимназиална възраст /7-12 кл./, а участието в събитието е напълно безплатно. Необходима е единствено регистрация в сайта на ивента – www.teenpower.bg, тъй като присъствените места са ограничени.

Събитието ще се излъчва на живо в страницата на ивента, както и във Facebook страницата: https://www.facebook.com/teenpower.bg.

Освен срещите с тези невероятни личности, които ще споделят своите лични истории и път, младите хора ще могат да се запознаят с нови възможности за тяхното развитие на щандовете на Teenovator и Академията за визионери на Столична община, да научат повече за света на анимация, участвайки в workshop, организиран от ARC Academy и това не е всичко. Всички регистрирали се в събитието ще могат да се насладят на безплатните напитки и лакомства, осигурени специално за тях от партньорите на ивента, както и да участват в специалната томбола с награди, любезно предоставени от нашите лектори и от спонсорите на събитието.

Събитието се реализира с подкрепата на нашия генерален спонсор Фондация „Америка за България“ и на нашите партньори Vivacom, СофтУни Светлина, Bioderma, Еконт, Победа АД, Frudada, Девин ЕАД, Rebrand, Международното висше бизнес училище, Selfmade, Plentix.

Teen Power е най-новият проект на Образователна група „Светлина“ - първата институция за холистично образование в България, която включва: Иновативно основно училище “Светлина“, Първата частна лицензирана гимназия за IТ и дигитални умения в България – “СофтУни Светлина”, верига детски ясли и детски градини, Фондация „Бъдеще в Светлина“, създадена в подкрепа на децата, образователният блог за родители и специалисти – Pedagogika.bg и първата по рода си в България платформа за видео уроци за развитие на най малките - Edutalents.me.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар