Translate

вторник, 12 април 2022 г.

Леден душ охлажда страстите в „Един за друг“

Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

 

 

През изминалата седмица дамите се изправиха пред някои от най-големите си страхове, мъжете  доказваха, че обръщат внимание на външния вид на половинките си, а за финал партия шах промени отношенията между двойките в „Един за друг“. След изпитанията в най-романтичното риалити двойките останаха в непроменен състав, а начело в седмичното класиране застанаха Теодора и Генади. На последното девето място останаха Мария и Виолин.

Тази вечер състезанието продължава със забавно мъжко изпитание, което ще подейства като студен душ на двойките. Силният пол ще разчита на спокойна ръка, здрави нерви и концентриран ум. Всеки от тях ще трябва да преодолее осеяно с препятствия трасе, обсипвайки половинката си с комплименти. Всяка грешка ще донесе неочаквано напрежение за мъжете и леден душ за половинките им.

Коя част от изпитанието ще бъде по-лесна за преодоляване на мъжете? Кои ще бъдат най-колоритните комплименти и ще се окаже ли, че сред мъжете има скрити поети? Какви предизвикателства предстоят още тази седмица? И коя двойка ще се окаже на дъното на класацията?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар