Translate

сряда, 13 април 2022 г.

Конкурс „Заедно за здраве“ – за по-хуманен подход в здравеопазването

ТЕВА - най-голямата световна компания за генерични лекарства и най-голямата фармацевтична компания в България, организира конкурс за отпускане на финансова подкрепа на сдружения и институции с нестопанска цел

 

 

„Чрез всичко, което правим, ние се стремим да бъдем надежден и стабилен партньор на общността, в която работим. Нашите служители се гордеят, че са част от индустрия, която променя живота на хората по света към по-добро. Радваме се, че с този конкурс ще можем да помогнем на тези, които се грижат за по-добрия живот на пациентите“ Николай Хаджидончев, Изпълнителен директор на Тева Фарма ЕАД.

Да си пациент никога не е лесно, преживяването може да бъде много трудно и понякога включва загуба на контрол, независимост и дори достойнство. Пациентите често зависят от други, които безкористно се грижат за тях и ги подкрепят в моментите, когато имат най-голяма нужда от това. Подкрепа, оказвана от хора и близки често без необходимото образование, но с много воля и ентусиазъм. Затова Тева - най-голямата световна компания за генерични лекарства и най-голямата фармацевтична компания в България, организира конкурс за отпускане на финансова подкрепа на сдружения и институции с нестопанска цел, които развиват дейности, насочени към пациентите и хората, полагащите грижи за тях и по този начин предоставят подкрепа. Подкрепа, която освен здравните грижи ще улесни и самия лечебен процес.

Здравеопазването трябва да бъде всеобхватно и да включва съпричастност, човечност, достойнство и състрадание.

В подкрепа на тези принципи ТЕВА организира конкурс „Заедно за здраве“, за да идентифицира инициативи и работни методи, които подобряват живота на пациентите. Акцент и приоритет ще бъдат най-ценните човешки качества – емпатия, човечност, достойнство и състрадание. Участници в конкурса „Заедно за здраве“ са тези, които чрез дейността си допринасят за предоставянето на по-добри грижи и подкрепа на пациентите и техните семейства. Така например, те създават удобна среда, за да накарат пациентите да се чувстват като у дома си по време на възстановяването си; предоставят подкрепа на семействата на пациентите или предоставят допълнителна цялостна подкрепа, като същевременно отговарят на здравните нужди.

Конкурсът „Заедно за здраве“ търси  онези инициативи или програми, които влияят положително на живота на пациентите и техните семейства.

Чрез креативност и оригиналност те дават възможност за създаване на по-хуманна среда и от която всички ние можем да се учим, за да направим грижата и здравеопазването още по-добро. Всички, посветени на грижата за пациентите, включително болници, благотворителни и други организации с нестопанска цел, могат да участват със своите проекти и инициативи в конкурса „ Заедно за здраве“. След приключване на кандидатстването, журито на Тева в България ще даде своите оценки, след което служителите на компанията ще могат да гласуват за избор на 4 печеливши проекта, които ще бъдат наградени с парични награди за реализиране на регистрираната инициатива.

За да кандидатствате, трябва да посетите официалния уебсайт на конкурса https://www.teva.bg/humanizing-health/, в който можете да научите повече подробности, да попълните формуляра за кандидатстване и да го изпратите заедно с други материали, свързани с проекта на имейл адрес: Radoslava.Ganozova@teva.bg.

Крайният срок за подаване на заявления е 3 юни 2022г., заявленията се приемат изключително и само на посочения имейл адрес.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар