Translate

събота, 19 февруари 2022 г.

Олимпийската звезда Евгения Раданова - тази неделя в „Код Спорт“ само по RING

 

 

И тази седмица „Код Спорт“ ще докаже на зрителите на RING, че си струва да прекарат 90 минути в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков. Те и екипът им са подготвили интригуващи материали със зимния полъх на ледените спортове – изцяло в унисон с игрите в Пекин. Разбира се, не липсват и ексклузивни срещи от футболния свят.

На 20 февруари, неделя, от 12:00 ч. в ефира на RING ще гостува българката с най-много отличия от зимни олимпийски игри - Евгения Раданова. Световната звезда в шорттрека, качила се на почетната стълбичка на олимпиадите в Солт Лейк Сити 2002 и Торино 2006, ще разкрие любопитни детайли от великата си кариера и ще позволи на зрителите да надникнат в нейното ежедневие на пързалката.

Водещите ще коментират и най-актуалното спортно събитие този сезон – олимпийските игри в Пекин. Оправдаха ли родните състезатели очакванията на публиката? Кои бяха куриозите и големите постижения? Екипът на „Код Спорт“ ще надникне зад кулисите на Олимпиадата с Тодор Шабански - директно от китайската столица.

В третия епизод на предаването всички пред екрана ще се срещнат и с новата бразилска звезда на ЦСКА - Маурисио Гарсес. Нападателят се присъедини към отбора през зимата като трети най-добър реализатор в историята на „Бруске“, тим от втора дивизия в родината му. Как се чувства в редиците на „армейците“ и готов ли е да атакува с ЦСКА първа шампионска титла от 2008 г. насам – зрителите ще научат от предаването по RING.

В своята емблематична рубрика голмайсторът на САЩ’94 Христо Стоичков гостува на Дидие Дешан в дома му в Торино. Французинът е третият в историята на футбола, ликувал със световната титла и като играч, и като треньор. Дешан има уникална история и в Шампионска лига – пет финала и два триумфа като футболист и още един спор за трофея, вече като наставник. Близо десетилетие легендата е начело на френския национален отбор, като изведе „петлите“ до титлите на Мондиал 2018 и Лигата на нациите 2021, както и до финала на Евро 2016.

В рубриката „Звезден рожденик“ зрителите ще видят една голяма фигура от хокея на лед – Фил Еспозито – тази неделя /20.02/ в предаването „Код Спорт“  от 12:00 часа по RING.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар