Translate

неделя, 13 февруари 2022 г.

Юбилейният сезон на „Като две капки вода“ започва на 14-и февруари по NOVA

Девет нови звезди се включат празничното издание на шоуто

 

 

Юбилейният десети сезон на любимото предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода“ ще
превземе ефира на
NOVA на 14-и февруари в 20:00 ч. В деня на влюбените Свети Валентин и българския празник Трифон Зарезан зрителите ще видят първите превъплъщения на новите участници, които в продължение на 13 седмици ще изненадват с необичайни образи, отредени им от Бутона на късмета.

Този сезон в надпреварата за най-добър имитатор ще се включат не традиционните осем, а цели девет нови звезди. През пролетта феновете на шоуто ще имат възможност да се насладят на изпълненията на четири талантливи певици и петима невероятни актьори. Алисия, Есил Дюран, Крисия и Мариана Попова ще завладеят сцената на „Като две капки вода“ с вокалните си умения. А актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов,  Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов, ще опитат да докажат, че за една перфектна имитация са важни не само гласовите, но и актьорските умения.

В юбилейното издание на шоуто неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро за първи път ще си партнират като водещи. Всяко изпълнение на участниците ще бъде внимателно проследено от жури в състав – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. Всяка седмица към тях ще се присъединява различна гост-звезда, която също ще оценява звездните превъплъщения.

Какви изненади са подготвили Рачков и Геро за зрителите? Коя ще бъде гост-звездата в журито? Какви ще бъдат първите имитации на новите участници и кой ще грабне седмичната победа? – не пропускайте да разберете на 14-и февруари в 20:00 ч. по NOVA.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар