Translate

вторник, 15 февруари 2022 г.

„БМФ Порт Бургас” отваря врати за гражданите

 

 

„БМФ Порт Бургас“ ЕАД отваря вратите си за гражданите на Бургас. На 19 януари, събота, всеки желаещ ще може да посети пристанището, да разгледа Пристанищен терминал „Бургас Изток-2”, да се запознае с построеното от концесионера през последните десет години, с извършените крупни инвестиции в обновяване на инфраструктурата и техниката. Гражданите ще имат възможност на място  да се уверят в безопасността на всички съоръжения на територията на Пристанищен терминал „Бургас Изток-2”. Програмата предвижда още и презентиране на терминалите, стопанисвани от дружеството на територията на пристанище Бургас.

Посещенията ще се извършват при стриктно спазване правилата за вътрешния ред в пристанището, целящи опазване здравето и сигурността на посетителите. След предварително записване гражданите ще бъдат разпределяни на групи от по пет души. Посещенията ще се извършат между 10 и 16 часа по предварително уточнен график и след уведомяване на всеки гражданин за точния час на посещението и мястото за влизане в пристанището.  Всяка от групите ще бъде придружавана от служители на „БМФ Порт Бургас” и ще има на разположение 60 минути да се запознае с дейността на дружеството.  

Записването за посещение  ще се извършва на тел. 0878 795191 всеки работен ден между 9 и 17 часа. Желаещите да посетят „БМФ Порт Бургас” на 19 февруари, събота,  ще бъдат очаквани от служители на дружеството пред входа на Пристанище Бургас /до Митница Бургас/ на ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1.

„БМФ Порт Бургас” е концесионер на  терминал „Бургас Изток – 2“ от 2012г. и на терминал „Бургас Запад“ от 2013 г. Огромните инвестиции, извършени в двата терминала, доведоха до бърз темп на развитие и превърнаха бургаския порт в едно от най-значимите черноморски пристанища. Увеличените товарообороти и социалната политика на дружеството оказват своето положително влияние върху националната и регионалната икономика, което изцяло съвпада с интересите на обществеността в Бургас и областта.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар