Translate

събота, 6 март 2021 г.

Провокация от ново поколение – Санта Китана и “ДА ГОРИ”

Световно известната PUMAH, с „изгарящо“ участие в проекта на Санта Китана. Секси парчето на пролетта вече е факт

 

 

Трудно е човек да забрави горещия микс от еротика и изкуство в “Голa икона” - първата хвърлена от
Санта Китана ръкавица, в лицето на българската публика. Сега изпълнителката отново не изневерява на стила си и новият проект - “ДА ГОРИ”,  който вече даде силна заявка за поредна горещо замислена провокация.

Сюжетът се движи в класическата история за сладострастието, облечено в модерна легенда за Адам и Ева. Ябълката е изкушението, огънят е ада, а змията е греха – символи умело вплетени и в историята, и в текста на песента.

Дъхът спира още в началото, с изпълнението на британката Paula Jelicic- Pumah, известна в световен мащаб като един от най-зрелищните  пиро-артисти. Но колкото и ефектна да е тя, огнените моменти са само прелюдия към истинския пожар, настъпващ с появата на главната героиня.  Самата Санта Китана разкрива перфектните си форми в бодиарт, изпипан със златно фолио и така притегателен, че искаш да го докоснеш, независимо дали си мъж или жена. Перфектна до последната извивка, Китана определено знае какво прави и го прави със самочувствието на артист делил световната сцена с корифеи в областта на пърформанс изкуствата. По всички правила на жанра, кадрите в клипа са супер провокативни, но изпълнителката вярва, че смелите жени имат нужда от пространство, без притеснения, комплексирани мнения и коментари.

Но нека обърнем внимание и на мъжете в пректа.  В “ДА ГОРИ” Санта си партнира с магнетичния Ясен Попов – модел, актьор и танцьор, с когото видимо са опасно близки. Интимни сцени между тях не липсват, за разлика от дрехите, които бягат от телата им. В играта за двама отново личи онази силна слабост на жената, която може да подчини всекиго- запазен атитюд за Санта Китана.

Веднага след премиерата си в канала на Facing The Sun видеото на „ДА ГОРИ“ беше сравнено с мащабните презокеански продукции на артисти като Ники Минаж и Карди Би. Заснет с естетически разпалващ фантазията замах, модните попадения в проекта са впечатляващи. Естествено стилът е секси и екстравагантен, но запомнящ се и уникален. Санта Китана не крие интереса си към модата и близките отношения с дизайнери на световно ниво, работили със знаменитости от ранга на Лейди Гага и в „ДА ГОРИ“ виждаме истински парад на смелите модни решения. Изпълнителката блести с мини пищни рокли, спиращи дъха обувки и актуални анималистични бижута, с подчертаното провокативното и секси излъчване.

Зрителят става свидетел на поредната смела провокация, с която малко артисти могат да се похвалят. Всичко това превръща „ДА ГОРИ“ във видеото, което ще се гледа на repeat, а песента- с потенциал да се превърне в най-секси парчето на пролетта.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар