Translate

четвъртък, 4 март 2021 г.

Смразяващи разкрития излизат наяве в „Отдел Издирване“

 Не пропускайте новия епизод на криминалната поредица този петък от 22:00 ч. по NOVA

 

 

След изключително въздействащото начало на новия български сериал „Отдел Издирване“, криминалната
поредица продължава с нов епизод този петък, 5 март, от 22:00 ч. по
NOVA. В него полицаите от специалния отдел предстои да направят нови разкрития, а мистерията около загадъчните убийства се заплита все повече.

Камен Петков /Юлиан Вергов/ и екипът му тръгнаха по следите на кърваво престъпление, което ги отведе до опасния рецидивист Иво Пашалиев – Цайса /Цветан Алексиев/. Издирването му коства огромни усилия и ценен кадър в лицето на Тихомир /Георги Кацарски/, а арестът на криминално проявения завърши с убийство от неизвестен извършител. Остава въпросът кой е отнел живота на Цайса и какви са били мотивите за престъплението срещу него.

Междувременно бившата съпруга на Камен – старши комисар Ралица Петкова /Ана Пападопулу/ се натъкна на друг мистериозен случай със съмнителния бизнесмен Кавалджиев, който по спешност беше откаран в болница с неизяснени симптоми. Какво ще се случи с него и има ли причина някой да иска да го накара да мълчи завинаги?

Придружилата бизнесмена по време на ареста елитна компаньонка Татяна Станкович /Ива Михалич/ спечели вниманието на полицаите, но успя да им се изплъзне незабелязано. В новия епизод хърватката ще потърси помощта на инспектор Петков, но какво има да му каже и защо е била с Кавалджиев, ще стане ясно утре вечер по NOVA.

В новия епизод зрителите ще видят и нов криминален случай – за  изчезнало от дом за сираци дете, с който „Отдел Издирване“ и по-специално инспектор Магдалена Парушева /Елена Телбис/ ще се заеме. Той ще открехне вратата към личността ѝ и ще помогне на зрителите да опознаят по-добре мъжкото момиче.

Докъде ще стигне разследването на главен инспектор Петков и екипа му, предстои да стане ясно в новия епизод на криминалния сериал „Отдел Издирване“ в петък от 22.00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар