Translate

понеделник, 9 ноември 2020 г.

Нестле експерти съветват младежи в уебинари и CV клиники за успешен кариерен старт

Компанията продължава своите усилия в подпомагането на младежката заетост по време на пандемията

 


Нестле България организира CV клиники и онлайн семинари с кариерна насоченост в помощ на завършващи ученици в 12-ти клас, студенти и наскоро дипломирали се младежи, на които предстои навлизане в пазара на труда. Като част от Европейската седмица на професионалните умения- VET WEEK, Нестле организира 2 уебинара с професионална насоченост за младежи с цел подпомагане на развитието на техните професионални умения. Всяка година по време на европейската седмица на професионалните умения компанията позволява на учениците да видят на живо процеса на производство във фабриката на Нестле в София. С цел да продължи активната подкрепа към младите хора тази година, предвид ситуацията с COVID-19, седмицата ще се проведе онлайн и ще бъде насочена към по-широк кръг от млади хора.

Първият уебинар на тема „Изграждане на личен имидж в социалните мрежи“ ще се проведе на 10-ти ноември от 15:30 до 17:00 ч., а на 12-ти ноември ще се състои вторият уебинар на тема „Управление на проекти за начинаещи“ от 15:30 до 17:00 ч. За да може да се обърне повече индивидуално внимание на заинтересованите младежи, местата за участие в уебинарите са само 30.

„Управление на проекти за начинаещи"

https://forms.gle/C8jPmdjkiGpcQfFk8

"Изграждане на личен имидж в социалните мрежи"

https://forms.gle/GqD2eRtgyayJc3rt9

Младежи, които търсят професионална помощ за изграждането на своя личен имидж сред работодатели, ще могат да се регистрират за участие в уебинара „Изграждане на личен имидж в социалните мрежи“ на 10-ти ноември. Лекторът - Албена Колячева, маркетолог по образование и призвание, е започнала своя кариерен път в Нестле България и до днес е допринесла за развитието на много световни марки по цял свят. Тя ще запознае младежите с концепцията за персонален маркетинг в дигиталната ера и ще даде насоки за изграждането на техен устойчив личен бранд, което от своя страна е ключово, за да изпъкнат в днешната висококонкурентна работна среда. Участниците в уебинара ще могат да черпят директно от опита на Албена и да научат повече за това как да използват съвременни техники и инструменти, например социалните мрежи, като свое кариерно предимство.

За тези млади хора, които имат нужда от съдействие при управлението на време и ресурси, Нестле България организира втория си уебинар „Управление на проекти за начинаещи“, който ще се проведе на 12-ти ноември. Лектор ще бъде Юлия Георгиева, Мениджър Оптимизации по веригата на добавената стойност за Нестле Югоизточен пазар. Тя е експерт в LEAN методологията, целяща оптимизирането на работните процеси, хора и ресурси, която се базира на респект към хората и постоянна импровизация. Юлия ще насочи участниците към ефикасни и съвременни методи за оптимизация, чрез които младежите ще се научат по- добре да управляват своето време и възможности, така че успешно да могат да завършват всички свои проекти. Добрата организация и разпределение на времето са ключови умения в съвременната работна среда, което младежите ще могат  да прилагат успешно след участие в уебинара.

В рамките на VET WEEK пък младежи от цялата страна ще могат да изпратят своето CV на специалистите на Нестле България, които ще върнат индивидуална обратна връзка. Между 9-и и 13-и ноември, на адрес: Human.Resources@bg.nestle.com eкспертите ще приемат автобиографии. Добрата автобиография е от съществено значение за начина, по който младежите биват възприемани от работодателите и е това, което може да ги открои от други кандидати за дадена позиция. Участниците могат да се възползват от експертизата на Нестле и по този начин да дадат силен старт на своята кариера.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар