Translate

неделя, 27 септември 2020 г.

Премиера на книгата „Вътрешната ми игра, когато работя“


30.09.2020 – сряда 19:00ч.Литературен клуб „Перото“

Мартин Иванов /директор на Институтза изкуство и терапия „ЛИБЕРА“/, в качеството си на преводач и издател, представя уникалната книга на бащата на коучинга Тимъти Галуей - „Вътрешната ми игра, когато работя“ и метода „Вътрешна игра“.
Тимъти Галуей е известен като „бащата на коучинга”. Той е създател на революционния подход за „Вътрешната игра“, въз основа на който се заражда и развива коучингът като метод за развитие на личния и екипния потенциал и ефективно постигане на резултати във всяка област.
Той е световноизвестен автор на поредицата книги под наслов „Вътрешната игра“, коуч на изпълнителни директори, лектор на бизнес конференции и водещ на семинари за лично и професионално развитие.
Работил е с много от водещите международни компании като ЕйТиендТи, АйБиЕм, Епъл, Кока-кола. Завършил е Харвардския университет, където е бил и капитан на
отбора по тенис.
Методът на „Вътрешната игра“ ни учи как да заглушим онзи безпощаден и влудяваш вътрешен глас, който ни обвинява, назидава, осъжда, кара ни да се сравняваме с другите и да се чувстваме недоволни от живота.
Помага ни да преодолеем вътрешните препятствия, които саботират нашите усилия да дадем най-доброто от себе си в работата и в живота. Вътрешни препятствия като страх от неуспех, съпротива срещу промени, отлагане, застой, съмнение и скука.
Тим Галуей ни показва как да се възползваме от естествения ни потенциал за учене, изпълнение и удоволствие, така че всяка работа, независимо колко дълго сме я вършили или колко малко мислим, че имаме да научим от нея, да може да се превърне във възможност за подобряване на уменията, увеличаване на удоволствието и повишаване на информираността.

Няма коментари:

Публикуване на коментар