Translate

четвъртък, 23 юли 2020 г.

Екзотичната Манал Ел Фейтури с нова песен и главна роля


Звездата от „Код червено“  избира България, за да търси таланти

Манал Ел Фейтури е със зашеметяваща визия, искряща усмивка, хипнотизиращи очи и страстни извивки. Пристига у нас през 2012 г., за да се снима в игрален филм, а години по-късно вече е сменила Лондон със София. След успеха й в „Код червено“ /реж. Валери Милев/ прави бурно участие в X-Factor - България, и оттогава е в светлините на прожекторите.
Кариерата й на артист в момента я довежда до нова главна роля във филма на Тодор Чапкънов  Royal blossom“ /предназначен за чуждестранния пазар/. Сюжетът увлекателно развива всекидневието на модерна принцеса, която мечтае да е обикновен човек. Манал изпълнява ролята на Дейзи, най-добрата приятелка на кралската особа, но талантът й се изявява и във водещата песен към филма с потенциал за романтичен, летен хит.
„Песента е в стила на Дисни - разказва Манал- и описва онова, за което си заслужава винаги да се пее: голямата, страстна, необятна любов. Самата аз вярвам в нея и смятам, че щом усещаш подобни чувства, имаш криле. Независимо дали си кралска особа, или обикновен човек - нищо не може да попречи на мечтите ти.“
От скоро в тефтерчето с цели на Манал е записана поредната сбъдната мечта.  Актрисата създава агенция за изпълнители и продуцира концерти и участия в  България и Великобритания. Поради положението с COVID-19 в момента събитията са сведени до минимум, но артистите й се изявяват в реклами и музикални клипове. Тя споделя:
-Все пак се надявам ситуацията около вируса скоро да се успокои. Лично аз използвах изолацията, за да завърша първия си късометражен филм, който скоро ще се представи на
международни фестивали. Зная колко е трудно сега за всички колеги в шоу бизнеса, но твърдо вярвам, че
ако човек има талант и работи, неминуемо ще се появи подходяща роля, случай, песен, ситуация, които ще му позволят да блесне и да покаже звездата в себе си!

Няма коментари:

Публикуване на коментар