Translate

четвъртък, 13 февруари 2020 г.

Първото P-Oled арматурно табло в света, дело на LG, ще дебютира в новия Кадилак през 2021


Футуристичната дисплей система на LG предлага широк ъгъл за наблюдение, несравним дизайн, гъвкавост и подобрен потребителски интерфейс
  
Най-новият Кадилак Ескалейд 2021 направи своя дебют по-рано тази седмица и включва специалната P-OLED технология на LG, което го прави първият автомобил, който използва извитите OLED монитори.
P-OLED е в центъра на чисто новия дизайн на емблематичния джип Кадилак и първият автомобил, който включва LG P-OLED дигитално табло. 38-инчовият дисплей е съставен от три различни P-OLED дисплей панела, като най-големият е дълъг 16.9 инча /43 см./) по диагонала. Трите извити екрана съставят дигитално арматурно табло, което показа класическата полезна информация за шофьора, както и интегрирана средна конзола, която служи като инфотейнмънт дисплей за възпроизвеждане на звук, видео и навигационно съдържание.
Добре развитата система на Ескалейд включва характеристики като навигация с добавена реалност и нощно виждане – всичките задвижвани от високо-технологичен софтуер създаден от LG, който е подхранван от ASIL /Ниво за цялостна безопасност на автомобила/ и покрива международните стандарти на ISO за безопасност на лекотоварните автомобили.
Спред пазарно проучване на IHS Markit, световният пазар за автомобилни дисплеи се очаква да се увеличи в близките години - от 7.8 милиарда щатски долара за изминалата година, до 10.5 милиарда до 2023. Широкият ъгъл на видимост, извивката и ярките графики правят P-OLED дисплея в производствено превозно средство много по-интуитивен за водачите. Високата степен на гъвкавост и ненадмината тънкост на OLED технологията е атрактивна също така и за производителите на премиум автомобили, които са готови да представят различни иновации на своите най-адаптивни потребители.
„Дебютът на тази технология със световноизвестна марка като Cadillac е не само чест, но и потвърждава, че нашите автомобилни решения са сред най-добрите, които индустрията може да предложи“, заяви Ким Джин-йонг, президент на LG Vehicle Component Solutions Company. „Годините знания и опит, натрупани от LG, за да стане световен лидер в OLED телевизорите, ще бъдат приложени за подобряване на преживяването в автомобила.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар