Translate

вторник, 11 февруари 2020 г.

Men in the Kitchen приготвиха апетитни изкушения за 8-мия рожден ден на "Преди обед" и дадоха съвети на новите състезатели в MasterChef


Кулинарите от Mеn in the Kitchen - Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев, се погрижиха за апетитните изкушения на 8-мия рожден ден на „Преди обед“ по bTV. Преди дни те приготвиха мини бургери със свинско, хот-дог с мариновани пилешки бутчета, ливанска къвърма, ябълков щрудел с крем „Шанти“, шоколадово-белгийски мус с кардамом и ванилов „газиран“ сладолед. Докато Деси Стоянова и Сашо Кадиев коментираха предстоящата церемония по връчването на Оскарите с Деян Статулов, както и специалното веганско меню, което ще приготви именитият Chef Волфганг Пук, момчетата дадоха своите предложения за интересни предястия. Николай Немигенчев предложи нетрадиционния чипс от пъщърнак като интересно предястие, което е достатъчно питателно за вечер, изпълнена с питиета – дали на коктейл или за пред малкия екран. Той подчерта, че е много по-сложно да сготвиш зеленчук, който да бъде поднесен по изискан начин и в същото време да има умами вкус, в сравнение с приготвянето на месо.
Даниел подчерта, че началото на кулинарните им ангажименти стартира в третия сезон на MasterChef, където тримата са използвали всеки MasterClass от професионалните гост-готвачи и журито като стабилна основа на знания и умения. Разбира се, основата се надгражда с много хъс, труд и желание за развитие.
Съветът му към новите участници на арената на любимото кулинарно шоу е да приготвят всяко ястие с много любов и собствен почерк. Николай подчерта, че е много важно да познаваш спецификите на различните национални кухни, а Кольо допълни, че е от съществено значение добрата физическа форма и издръжливост, за могат състезателите да се справят по-лесно с кулинарните предизвикателства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар