Кулинарите от Mеn in the Kitchen - Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай
Немигенчев, се погрижиха за апетитните изкушения на 8-мия рожден ден на „Преди
обед“ по bTV. Преди дни те приготвиха мини бургери със свинско,
хот-дог с мариновани пилешки бутчета, ливанска къвърма, ябълков щрудел с крем
„Шанти“, шоколадово-белгийски мус с кардамом и ванилов „газиран“ сладолед.
Докато Деси Стоянова и Сашо Кадиев коментираха предстоящата церемония по
връчването на Оскарите с Деян Статулов, както и специалното веганско меню,
което ще приготви именитият Chef Волфганг Пук, момчетата дадоха своите предложения за интересни
предястия. Николай Немигенчев предложи нетрадиционния чипс от пъщърнак като
интересно предястие, което е достатъчно питателно за вечер, изпълнена с питиета
– дали на коктейл или за пред малкия екран. Той подчерта, че е много по-сложно
да сготвиш зеленчук, който да бъде поднесен по изискан начин и в същото време
да има умами вкус, в сравнение с приготвянето на месо.
Даниел подчерта,
че началото на кулинарните им ангажименти стартира в третия сезон на MasterChef, където тримата са използвали всеки MasterClass от професионалните гост-готвачи и журито като
стабилна основа на знания и умения. Разбира се, основата се надгражда с много хъс,
труд и желание за развитие.
Съветът му към новите участници на арената на
любимото кулинарно шоу е да приготвят всяко ястие с много любов и собствен
почерк. Николай подчерта, че е много важно да познаваш спецификите на
различните национални кухни, а Кольо допълни, че е от съществено значение
добрата физическа форма и издръжливост, за могат състезателите да се справят
по-лесно с кулинарните предизвикателства.
Няма коментари:
Публикуване на коментар