Translate

вторник, 11 февруари 2020 г.

Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб?


Възможно ли е да се храним правилно, без да се разорим?

Книгата „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“ /издателство „Милениум“/ разбива всички митове и погрешни представи, че качествената храна е удоволствие, което само заможните могат да си позволят.
Неповторимият наръчник, ни показва как с малко средства може да си осигурим пълноценно, здравословно и същевременно диетично хранене, с което да поддържаме добрата си форма. В него има готови менюта, с които никога повече няма да се чудим какво да сготвим с ограничения си бюджет или как да залъжем нуждата да има нещо „пò така“ на трапезата ни. В книгата ще открием и практични съвети за разумно пазаруване и по-дълготрайно съхраняване на продуктите; кои са най-важните хранителни групи, от които се нуждае тялото и как да ги балансираме, за да набавим всичко нужно за организма си; предложения и хитрини за максимално оползотворяване на наличните хранителни запаси; ефективни начини да превърнеме ястията от „калорийна бомба“ в „метаболитна стихия“; малки тайни за разнообразяване на трапезата с екзотичен привкус, без това да ощетява портмонето ни; златни здравословни правила за комбиниране на различните блюда за най-добър ефект; „пътеводител“ за триковете на супермаркетите, които прилагат, за да ни подлъжат да изхарчим повече; съвети как да се ориентираме в хранителните стойности на всяко ястие и да планираме седмичното си меню; способи, с чиято помощ да надхитрим „глада за нещо друго“ с лесни трикове и здравословни практики; как да угодим на всеки кулинарен каприз с минимум разход на пари и усилия и др.
Златният наръчник „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“ ще ни покаже как да се храним обилно и полезно, без да качваме килограми или да губим от големината на портфейла си. Книгата на „Милениум“ може да се намери на сайта на издателството www.milleniumbg.eu, както и във всички добри книжарници в страната на цена от 9 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар