Translate

понеделник, 24 февруари 2020 г.

Нова авторска рубрика „Извън студиото с Марина Стоименова“ в „Плюс-Минус“


Публицистичното предаване допълва „Коментарът след новините“ с различен
поглед към актуалните теми от деня

Нова авторска рубрика в „Плюс-Минус. Коментарът след новините“ ще могат да видят зрителите още днес в ефира на NOVA. В „Извън студиото с Марина Стоименова“ продуцентът на публицистичното предаване се завръща към една от големите си страсти – работата на терен. Марина Стоименова ще разговаря по актуални теми със изявени личности от обществено-политическия и социален живот у нас всеки петък в „Плюс-Минус. Коментарът след новините“. 
Силен старт на рубриката ще даде още първото ексклузивно интервю на журналиста и продуцент. Марина Стоименова ще се срещне с евродепутата Ангел Джамбазки, който не се е появявал в публичното пространство от скандала с отнетата му шофьорска книжка заради шофиране в нетрезво състояние. Какво има да каже политикът за случая и как коментира последните събития случили се в държавата ни? Не пропускайте да разберете днес, 24 февруари, в предаването Плюс-Минус“.
Обичам да казвам, че съм новинар до мозъка на костите си. Обичам и да задавам въпроси. Надявам се, че връщайки се там, където съм най-силна - на терен - ще мога да създавам новини след въпросите си." – споделя Марина Стоименова.
Марина Стоименова е част от екипа на NOVA от 2008 г. Има 12-годишен опит като политически журналист, който следи отблизо стъпките на властта и за когото нищо от политическия живот у нас не остава скрито. Марина беше и в центъра на едни от най-страшните събития в последните години - терористичните атаки в Европа. Била е водещ на сутрешните и обедните емисии новини. От две години влиза в ролята и на продуцентпърво на предаването "Събуди се", а в момента - на публицистичното предаване „Плюс-Минус“, което предлага анализ на актуални теми, задълбочени дискусии и интересни гости с водещи Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. Марина Стоименова е продуцент и на неделната рубрика "Темата на NOVA".
Не пропускайте рубриката на „Извън студиото с Марина Стоименова“ днес, а след това всеки петък в предаването „Плюс-Минус“.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар