Translate

четвъртък, 3 октомври 2019 г.

Хитовата азиатска козметика за първи път в dm


Българките вече могат да намерят продукти от японски и корейски производители като It`S SKIN, Hada Labo Tokyo или SUPERFOOD. Асортиментът от над 45 артикула включва серуми с естествени съставки, маски за лице с мангостин или домат или в опаковка като капсула за кафе

Изящна кожа, блестящ външен вид, красива прическа и грим – азиатките са модел за красиви жени и сякаш никога не остаряват. Какъв е секрета на тяхната вечна младост и порцеланово изглеждащата им кожа винаги?
Отговорът е в азиатската козметика, чиито иновации са базирани на хилядолетни тайни. От серуми и маски за лице с азиатска центела или змийска отрова - Източното полукълбо е отправна точка в грижата за кожата. Най-вълнуващите нови продукти и тенденции в красотата през последните няколко години идват от Азия и затова азиатската козметика е истински хит по света.
Тези, които отдавна очакват да се докоснат до Asian Beauty козметиката, вече могат да го направят  в dm магазините. Водещата верига магазини за търговия с дрогерийни стоки у нас, която може да се похвали с над 1 млн. клиенти всеки месец, последва тенденциите за красота и обособи специален кът с продукти за грижа за лице с японска и корейска козметика. там ще се предлагат общо 6 марки с голямо разнообразие на маски за лице, серуми с естествени съставки, кремове и почистващи продукти и др.
В асортимента на dm вече има над 45 продукта, като притежават точните аромати и текстури, за да те пренесат далеч на изток.
Маски за лице и серуми с естествени съставки – тайната на красотата на азиатките
Маските за лице са истински хит сред японките, защото се използват иновативни, висококачествени съставки, разработени, за да задоволят дори най-претенциозните потребителки. Алое, плодове, зелен чай, розова вода, кафе са част от природните еликсири, които азиатците умело използват в маските за лице, за да се грижат за кожата на дамите. Или пък автентични формули, с които корейските експерти по красота съчетават съставки катоцинтела азиатика и хидрогел.
Освен маските за лице, актуална тенденция в азиатската козметична индустрия са и серумите с високо съдържание на естествени съставки за различен тип кожа, които не дразнят кожата, а нежно я подхранят и хидратират.
Българките могат да се докоснат до тези топ продуктите с новите серии на Hada Labo Tokyo, IT`S SKIN, Cettua, Purederm, MASKAFE и SUPERFOOD, които ще се предлагат за първи път у нас специално в магазините на dm.
Hada Labo Tokyo е японската тайна за младост, а IT`S SKIN са продукти, борещи се с проблемите на кожата на жените по цял свят. Освен тези марки, във всички dm магазини може да бъде открита козметика и на други азиатски производители като корейските  – Cettua, Purederm, MASKAFE и SUPERFOOD. Те също предлагат маски за лице, които съдържат естествени съставки и забавят процесите на стареене.
SUPERFOOD прилага иновативен подход за стимулиране на дамите да използват природни продукти в грижата за кожата, а именно - Salad for skin - комплект от 7 маски под формата на купа със салата. Съставки като морков, домат, цвекло и мангостан придават на кожата свеж и здравословен вид. 
Hada Labo е най-продавана марка в Япония според INTAGE Inc. за периода от 21.2.2011 г. до 10.02.2019 г., която се асоциира с дефиниция за съвършена кожа. Продуктите са базирани на Супер Хиалуронова Киселина - високо технологична японска формула от три вида хиалуронова киселина. Уникалната комбинация подобрява микрорелефа на кожата, като активира естествените ѝ способности да се хидратира.
Марката Hada Labo Tokyo разкрива тайната за младежкия вид на японките, като предлага общо 7 продукта, разделени в две серии – бяла и червена. Червената серия е с продукти против бръчки за по-зряла кожа, а бялата предлага продукти за хидратираща грижа.
Част от продуктите са:
Редуктор против бръчки
Това е хидратиращ дневен крем против бръчки, от червената серия продукти на Hada Labo Tokyo. Иновативният крем против бръчки попива мигновено след нанасяне. Съдържа Супер Хиалуронова Киселина за хидратирана кожа в дълбочина, както и ретинол и колаген, които стягат и подобряват еластичността, постигайки ефект на копринена мекота. 
Хидратираща текстилна маска за лице  
Това е японска текстилна маска за лице, обогатена със серум, която също съдържа Супер Хиалуронова Киселина. С нейна помощ ще хидратирате дълбоко кожата си, като след това ще я почувствате като нова, а най-хубавото е, че и я изглажда. Подходяща е за чувствителна кожа. Продуктът е част от бялата серия на Hada Labo Tokyo.
Лосион супер хидратант
Това е супер хидратиращ гел за честа употреба - изключително лек и прониква в кожата за секунди. Съдържа Супер Хиалуронова Киселина, която хидратира кожата в дълбочина. Формулата LOCK-in-MOIST уплътнява водата в кожата, като предпазва тя да се изпари. Забавя стареенето. Иновативното в този продукт и изключително удобно е, че може да се нанася върху грим. 
IT`S SKIN - бореща се с проблемите на кожата на жените по цял свят
Корейската марка е основана през 2006 г. Водеща в категория козметика, тя цели да подобри естествената красота на всяка кожа. Формулите са разработени от дерматолози от Сеулския университет и комбинират изцяло естествени съставки изцяло естествени съставки, базирани на научни разработки. Това е козметика за всички възрасти в иновативни и красиви опаковки, която се бори с различни проблеми на кожата.
It`S SKIN предлага над 20 продукта – кремове, серуми, маски и измиващи продукти, като те са предназначени за различен тип кожа.
Серумите се съчетават с всеки един базов продукт за лице. Съветите на специалистите от dm са обаче първо да почистите лицето и след това да нанесете серума равномерно като използвате пипетата. За да активирате абсорбирането на продукта, е необходимо да потупате леко кожата. 
Хидратиращ серум GF
Този продукт е подходящ за суха и чувствителна кожа. Високо концентрираният хидратиращ серум подхранва кожата в дълбочина, с помощта на естествени хидратиращи капсули. Съдържа вода от листо на гинко билоба и екстракт от бяла гъба. Благодарение на тези съставки кожата е хидратирана и изглежда порцеланова и красива като на корейките.
Серум ботокс SYN-AKE
Ботоксът отдавна вече не е скъпо удоволствие за разглезени дами, а част от козметиката на всяка модерна жена, която иска да изглежда не само красива, но и млада. Този продукт е за кожа с дълбоки мимически бръчки. Съдържа пептиди, сходни по съдържание на змийска отрова и намалява мимическите бръчки, като запълва дори и дълбоките бръчки. Есенцията ограничава движението на мускулите по лицето.
 Подхранващ серум VEАко дамите са с по-суха и груба кожа, то този серум ще я подхрани и хидратира в дълбочина. Благодарение на съдържанието на витамин Е тя ще започне да става гладка и сияйна. А тайната на розата е разкрита не само от нас, българките, но и от корейките. В този продукт корейската козметична компания залага именно на розовата вода, за да намали изсушаването на кожата в дълбочина.
Японките и корейките полагат сериозни грижи за кожата си и използват висококачествени продукти. Логично, високото потребление на козметика в тези държави и ожесточена конкуренция между производителите води до впечатляващи продукти, с най-иновативните съставки и качества – като серуми със Супер Хиалуронова Киселина и маски за лице с природни еликсири. 
SUPERFOOD – салата от суперхрани за здрава кожа
Марката предлага здравословна грижа за кожата, с вещества, формулирани без токсини. SUPERFOOD залага на суперхраните – под формата на салата. Комплектът Salad for skin съдържа 7 маски в купа със салата – една подхранваща маска с авокадо, ревитализираща с домат, успокояваща със зелен чай, изглаждаща с морков, енергизираща с мед, освежаваща с броколи и анти-ейдж с боровинка.
Това е един нов вид козметика за по-здравословна грижа за кожата. Марката предлага и маски на течна, и на кремообразна основа. Те ще наситят кожата с хранителни вещества, витамини и минерали и ще подобрят жизнения ѝ потенциал, като й придават изящен вид.
Част от маските са:
Мангостин – балансираща маска
Това е маска на течна основа, която съдържа един от звездните, но по-слабо известни тропически плодове - мангостин, който балансира мазната кожа и и предава по-мист и изящен
вид.
Мед – енергизираща маска 
Кремообразна маска, която съдържа мед - известен със своите естествени хидратиращи и подхранващи качества. Тя енергизира кожата и ѝ придава освежен и озарен вид.
 




Няма коментари:

Публикуване на коментар