Translate

събота, 5 октомври 2019 г.

Опасни експерименти, „дете на Сатаната“ и неподозираните способности на човешкия мозък превземат „България търси талант“


В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син ще станат свидетели на нова порция номера, отвъд пределите на очакваното. „Режещи въздуха“ гласове, модернистични музиканти, химични реакции, изящни танцьори с изумителен синхрон и опасни експерименти ще държат публиката и журито в очакване на невероятното. Силен характер, преодолял фобията си,  човек, който иска да покаже, че може да обуздае опърничав характер и такъв, който иска да даде пример на сина си, че мечтите се сбъдват с труд ще се борят за наградата от 50 000 лв.
Рекордьор на България ще „повози“ Дани Петканов, „дете на Сатаната“ ще впечатли дори Любен Дилов –син, а „лошите момичета“ ще превземат сцената на шоуто, удостоено с рекорд на Гинес с „вятър около тях“. Уникално духово шоу, човек с живот като за книга, оценен от Рей Чарлз, модерен вдъхновител на деца с мисия и демонстрация на неподозираните способности на човешкия мозък ще направят неделната вечер по bTV интересна и забавна.
Впечатляващи артисти от чужбина, обиколили света с категорично отработени изпълнения няма да оставят никого безразличен. Изненади с жартиери, колективен многокомпонентен спорт без грешка, елегантно заразно настроение и взривяващи народни ритми, подплатени с железен дух ще вдигнат цялата публика на „България търси талант“ на крака.
Как Дани Петканов ще си заслужи награда, кой е най-добрият помощник във фитнеса и какво може да накара Сашо Кадиев да настръхне? Какъв тип хора трябва да бъдат подкрепяни според Ицо Хазарта, върху чия глава ще се качи Катето Евро и как гледа на „освободените импровизации“ Славена Вътова? Колко проява на вкус трябва, за да остане Любен Дилов-син без думи и какво може да създаде противоречие в състава на журито, зрителите на bTV ще видят тази неделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар