Translate

понеделник, 30 септември 2019 г.

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“


Актьорът успя да заблуди всички детективи със своите изпълнения

Талантливото изпълнение на хита на „Уикеда“ - „А ние с Боби двамата пием кафе“ не успя да осигури място на Рицаря на сцената на „Маскираният певец“ занапред. Зрителският вот определи свалянето на доспехите му, а разследването на детективският панел „удари на камък“, когато под маската се оказа актьорът Димо Алексиев. Изненадата бе голяма за всички детективи – и за тези от панела, и за тези пред малкия екран, защото името на актьора до този момент не бе свързвано с близо 100-килограмовите рицарски доспехи.
Звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“, който рядко се впуска в различни изяви освен на театралната сцена и в киното, безспорно ще се нареди сред най-неочакваните участници в бляскавото шоу. Димо Алексиев сам определи участието си като предизвикателство, особено когато е трябвало да оправдава отсъствията си от вкъщи. „Беше изключително трудно да опазя тайната, особено от жена ми. Доста лъжи се наложи да измисля, за да не разкрия, че участвам в това шоу. Искам да пожелая успех на всички останали маски“, сподели той минути след като маската му падна. Повече за участието на Димо Алексиев в шоуто зрителите ще научат тази сутрин - 30 септември, когато той ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.
Мистерията около участниците във формата предизвика сериозни реакции в социалните мрежи, където почитателите на предаването не спират да коментират изпълненията на участниците и след края на ефира. Всяка седмица авторът на най-интересния коментар, публикуван на страницата на „Маскираният певец“ във Фейсбук, ще бъде награждаван. Спечелилият „Детектив на седмицата“, както го обявиха водещите Рачков и Зуека, ще има възможността да изживее магията на формата на живо и да подкрепи своите фаворити.
Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота - 05.10.т. г. от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар