Translate

вторник, 9 октомври 2018 г.

Изложението „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ среща бизнеса и младите хора за девета поредна година


Форумът ще се проведе в София, Пловдив и Варна

На 11 октомври 2018 г., от 10:00 до 18:00 часа, в хотел „Маринела“ ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.
За 9 години „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се доказа като мястото, където фирмите в най-динамично развиващите се браншове в България срещат своите бъдещи колеги, които владеят чужди езици или имат ИТ квалификация.
Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 92 водещи български и международни компании, които търсят служители и стажанти с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг сектора.
Една от основните ползи за работодателите е, че с участието си в кариерно изложение, те си осигуряват достъп до голям брой квалифицирани млади кадри. На специализираното изложение „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг“ могат да бъдат открити множество млади експерти и завършващи студенти, които са обучени в подходящи за изложителите специалности и направления.
През годините броят на посетителите расте пропорционално с нарастващия интерес от страна на бизнеса и към момента това е едно от най-очакваните кариерни събития в страната.
След форума в София, събитието продължава на 15 октомври в конгресен център на Пловдивски панаир и на 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Записаните над 110 компании доказват нуждата на бизнеса от правилно подготвени кадри и за поредна година доказват, че двата града се развиват все повече и се нареждат до София като центрове на индустрията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар