Translate

петък, 12 октомври 2018 г.

Раздадоха Строителните Оскари


Общините Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч с призове за благоустройство

Общини, архитекти, инвеститори и строители бяха отличени от осмото издание на годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2018.
Международното жури на осмото издание на престижните награди даде високи оценки за развитието на големи и малки общини в България и за новите им благоустройствени проекти. Златни статуетки  бяха връчени на общините Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч. 
"Строителството в България доказа, че е на европейско и световно ниво" каза почетният председател на журито Клифърт Лортлок.  
Поздравителен адрес до организаторите на събитието  бе получен от председателя на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Искрен Веселинов. 
Събитието популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България.
Водещи на събитието бяха журналистката и съорганизатор на церемонията Патриция Кирилова и носителят на приза Златен глас на България - Симеон Владов.
Програмата започна с класически шедьоври и с цигулката на българския Моцарт - Георги Димитров. Гостите аплодираха и звездата от "Черешката на тортата" Галиана Арсова, която изпълни залата с емоции с вечните български песни.
Партньори на събитието бяха  Съюзът на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.
В категория "Голяма община с принос в благоустройството" 2018 отличието получи Община Благоеврград, а наградата взе зам.-кметът по строителството и сигурността Емилия Тунева.
Специалната награда "Лидер в строителството и инфраструктурата" 2018 бе за Община Казанлък, а призът бе връчен на архитект Георги Стоев, главен архитект на общината. 
"Малка община с принос в благоустройството" 2018 бе за община Челопеч, а наградата получи кметът инж. Алекси Кесяков.

В категория "Луксозно обществено строителство" 2018 отличието бе за Зала АРЕНА Шумен, връчен на инж. Боян Тодоров, заместник-кмет "Строителство и екология". 


Призове бяха връчени и в други категории, а именно -Луксозно многофамилно строителство,

Луксозен ваканционен комплекс, Строителна компания на Годината и др.
  


Няма коментари:

Публикуване на коментар