Translate

вторник, 9 октомври 2018 г.

Първият в света хибриден персонален компютър от естествена кожа


Изумяващото HP Spectre Folio събира в едно стил, гъвкавост и мобилност, за да създаде неразкривано до сега PC изживяване

HP Inc. обяви HP Spectre Folio, зашеметяващо ново устройство, което вдига високо стандартите за иновации при премиум персоналните компютри.
HP си поставя за цел да преоткрие всеки аспект от персоналните компютри, от материалите, необходими за изработката им, до изживяването, което те носят. Резултатът е трансформация от хардуерни спецификации, създадени за истинска мобилност и оборудвани с всичко необходимо за лесна адаптация към ежедневните нужди. Първият в света хибриден персонален компютър от естествена кожа - Spectre Folio, съчетава най-новите технологии и изкусна разработка, благодарение на които се създава продукт, който няма аналог на пазара.
Spectre Folio надгражда успеха на традиционните лаптопи, 2-в-1 устройствата и хибридите, всеки от които е проектиран с фокус към определени задачи и сценарии. Резултатът е безпрецедентна гъвкавост в персонален компютър, която безпроблемно предлага спецификите и на трите типа устройства.
За създаването на Spectre Folio, HP проектира хардуерните елементи по начин, по който те се срещат при ръчно изработените продукти. 100% хромирана естествена кожа, с която устройството е направено, допринася значително за изящната изработка на компютъра.
Кожата е устойчив материал, който предоставя натурално усещане, а гъвкавото шаси позволява разкритието на нов тип хардуерни спецификации. В същото време естетичният вид, с автентични шевове и прецизни ръбове, създава изискано и луксозно качество, често асоциирано с мода, но никога до сега неприлагано при персоналните компютри. Spectre Folio ще бъде наличен в два цвята: кафяв коняк и бургундско бордо.
Хибридният Spectre Folio сега е по-лесен за употреба с опростен и безупречен преход към множество позиции. С една ръка, тънкото и леко устройство се движи безпроблемно от класическа лаптоп позиция, често използвана при нужда от по-висока продуктивност, през позиция „палатка“ за по-здрава опора, до позиция „таблет“ с вграден наклон за по-интуитивна работа със стилус. Всичко това е възможно, благодарение на вградените магнити и уникалната гъвкавост на кожата.
За да постигне тънък и лек дизайн с изцяло нов сет от хардуерни спецификации, Spectre Folio предлага една от най-малките матрици в индустрията с избрано 8-мо поколение Intel® Core™ i5 и i7 (Y-серии) процесори. В допълнение иновативният дизайн без външен вентилатор разкрива предимствата на уникалните свойства на кожата да създава преживяване, което се усеща едновременно охлаждащо и комфортно при поставяне на коленете. HP отново работи със световно известните аудио системи на лайфстайл бранда Bang & Olufsen, за да предостави професионално озвучаване с 4 предни микрофона, предлагащо превъзходно аудио изживяване при всяка позиция на устройството.
Другите характеристики включват до 16 GB оперативна памет, до 2 TB SSD пространство за съхранение и възможност за 300-нитов FHD дисплей и 1W 400-нитова FHD опция за идеална видимост при всякакви условия на осветеност. Опцията за 4K UHD дисплей панел ще бъде налична по-късно тази година.
Смелият външен вид на Spectre Folio съвпада с последните премиум технологични характеристики за потребители, които желаят красота и мощност в един компютър. Потребителите в движение ще оценят фокуса на HP върху предоставената ултра мобилност и свързаност дори в режим на готовност, едновременно с до 18 часа живот на батерията
Spectre Folio е първият в света гигабит-клас LTE Intel® лаптоп, който предоставя възможност за непрекъсната свързаност, която е с по-висока защита от традиционните публични Wi-Fi® мрежи. Това устройство поддържа допълнителна eSIM карта, с опционален nano-SIM слот под дисплея и възможност за вграден дигитален еSIM за бърза и лесна връзка с мобилни мрежи. 
Алекс Чо, президент „Персонални системи“, HP Inc, коментира:
-HP Spectre Folio е нововъведение в областта на персоналните компютри, което постига перфектен баланс между луксозен дизайн и иновативни инженерни решения. Той съчетава изискан стил с невероятна гъвкавост, за да достави изживяването, от което потребителите се нуждая. HP продължава да създава най-вълнуващите устройства в света, които пренасят пазара на персонални компютри в нова ера на иновации. Чрез вслушването в нуждите на нашите потребители и непрекъснатото развиване на дизайна и характеристиките, HP поставя новите стандарти за индустрията като цяло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар