Чаровни дами
разкриха тайната на магията
Една магическа вечер събра шестата по красота в света Евгения
Калканджиева, носителката на титлата Мисис Баба
– Дони Чачова, Кралицата на конкурса Мисис България, Вселена 2012 –
Йордана Димитрова, създателката на „1 Метър Шоколад” и „Царъ – Шоколадъ” Биляна
Тодорова. Дони Чачова и Йордана Димитрова не пропуснаха да усвоят някои от
триковете на експертите в магията. Младата дизайнерка Руслана Канева също бе
сред гостите на събитието.
Водеща на събитието бе ПР - експертът Ива
Екимова.
В столичния Magic Bar илюзионистите Юри Захариев, Йордан Георгиев,
Деян Чилов, Христо Голбез, оставиха без дъх зрителите на Маутай Маджик шоу. Впечатляващи
фокуси и комедиен спектакъл се сляха в едно на представянето на новия коктейл
Маутай Меджик в сърцето на София. Коктейли с екзотичните имена Asian Mystery и Moon
Drops, приготвени от миксолозите на Nomad Barman, Нели Димитрова и Жана
Вълчева, омагьосаха посетителите на уютния бар, в който всяка вечер талантливи фокусници посрещат
гостите.
Маутай Меджик - най-актуалният за сезона коктейл е елегантно съчетание
от бърбън, тамаринд и Маутай. Резен портокал е финалния щрих, който активира
свежия цитрусов аромат на екзотичния коктейл. Огненият микс бе в перфектен
синхрон с кулинарните изкушения, приготвени от Димитър Донев. Магията на
традиционната българска кухня бе допълнена от екзотиката на Азия.
Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над
100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол
се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини,
може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт
превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу.
Маутай е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите
откриват над 1 200 аромата в огнения еликсир. В световен мащаб китайското
байджу предизвика истински пазарен бум. Призната като „напитката на
дипломацията” в Китай, Маутай е свежото откритие на годината в България.
Кулинарните експерти го определят като най-елегантното допълнение на азиатската
кухня.
Няма коментари:
Публикуване на коментар