Translate

събота, 13 октомври 2018 г.

Илюзионисти омагьосаха красавици


Чаровни дами разкриха тайната на магията

Една магическа вечер събра шестата по красота в света Евгения Калканджиева, носителката на титлата Мисис Баба  – Дони Чачова, Кралицата на конкурса Мисис България, Вселена 2012 – Йордана Димитрова, създателката на „1 Метър Шоколад” и „Царъ – Шоколадъ” Биляна Тодорова. Дони Чачова и Йордана Димитрова не пропуснаха да усвоят някои от триковете на експертите в магията. Младата дизайнерка Руслана Канева също бе сред гостите на събитието.
Водеща на събитието бе ПР - експертът Ива
Екимова.
В столичния Magic Bar илюзионистите Юри Захариев, Йордан Георгиев, Деян Чилов, Христо Голбез, оставиха без дъх зрителите на Маутай Маджик шоу. Впечатляващи фокуси и комедиен спектакъл се сляха в едно на представянето на новия коктейл Маутай Меджик в сърцето на София. Коктейли с екзотичните имена Asian Mystery и Moon Drops, приготвени от миксолозите на Nomad Barman, Нели Димитрова и Жана Вълчева, омагьосаха посетителите на уютния бар, в който  всяка вечер талантливи фокусници посрещат гостите.
Маутай Меджик - най-актуалният за сезона коктейл е елегантно съчетание от бърбън, тамаринд и Маутай. Резен портокал е финалния щрих, който активира свежия цитрусов аромат на екзотичния коктейл. Огненият микс бе в перфектен синхрон с кулинарните изкушения, приготвени от Димитър Донев. Магията на традиционната българска кухня бе допълнена от екзотиката на Азия.
Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Маутай е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата в огнения еликсир. В световен мащаб китайското байджу предизвика истински пазарен бум. Призната като „напитката на дипломацията” в Китай, Маутай е свежото откритие на годината в България. Кулинарните експерти го определят като най-елегантното допълнение на азиатската кухня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар