Translate

събота, 2 юни 2018 г.

Фестивал на приятелството



В най-новия столичен парк – парк „Възраждане“ , на 1 юни 2018 г.  в 16:00 ч., кметът на район „Възраждане“-СО Савина Савова  откри "Фестивалът на приятелството", който се организира от район "Възраждане"-СО и фондация "Радетели за България"  под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова. На 2 юни фестивалната програма бе от 10:00 ч. до 17:00 ч.
Фестивалът е под мотото "Приятелството за един по-добър свят". А целта на фестивала бе да подари на децата празник - за повече детски усмивки, да ги обедини, независимо от възраст, потребности и здравословно състояние, в празник на приятелството и толерантността.
Тази година, на второто издание на фестивала, кметът на район "Възраждане"-СО Савина Савова  бе най-добър приятел на "Фестивала на приятелството", а популярни лица от сферата на българската култура и спорт, изявени личности, защитаващи значими обществени каузи приеха предизвикателството да бъдат "посланици на добра воля".
Официалното откриване на фестивала е бе с химна на фестивала "Песен за приятелството".
На 2 юни 2018 г. в специално изградени шатри, децата се забавляваха,  участваха в различни образователни и спортни игри и викторини, обменяха идеи, работиха в екип, участваха в различни творчески работилници, танцуваха, пяха и рисуваха.



Няма коментари:

Публикуване на коментар