Translate

четвъртък, 31 май 2018 г.

Най-новото в лечението на очни болести - безплатни консултации


Доц. д-р Бану Аджар, офталмолог от специализираната очна болница Batigoz в Турция, ще консултира безплатно пациенти в София на 8 и 9 юни. Тя е специалист с дългогодишен опит и отлични резултати в рефрактивната хирургия, но е изключително търсена от пациентите и за лечение на заболявания на ретината, глаукома и катаракта.
Ще гостува у нас по покана на  Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.
Доц. Аджар работи с последно поколение лазерна апаратура за лечение на късогледство, далекогледство и астигматизъм, включително и ReLEx SMILE. Апаратът е 3-то поколение лазерна технология за корекция на зрението. С негова помощ могат да се лекуват късогледство до -10 и астигматизъм до -5. Освен че може да се използва при пациенти с висок диоптър, основното му предимство пред останалите лазерни устройства се крие в това, че е приложим и при тънка роговица, което обикновено е притовопоказание за извършване на лазерна процедура.
Друго улеснение за лекари и пациенти е FemtoLASIK технологията, наричана още „хирургия без скалпел“. Това е съвременният и усъвършенстван еквивалент на LASIK метода, който позволява извършването на лазерна операция на окото по много по-прецизен и безопасен начин.
Желаещите да се възползват от безплатните консултации в София трябва да се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари:

Публикуване на коментар