Translate

петък, 18 май 2018 г.

Ученици от Училищния Парламент към професионална гимназия "А.С.Попов" в София направиха филм "Искам да остана в България"


Той ще бъде представен по време на Осмото издание на Наградите за журналистика в края на май и е по идея на агенция за публични комуникации VIP Communication PR.
Управляващите съдружници на агенцията - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, направиха дарение за Училищния Парламент по време на традиционния празник на професионална гимназия, а директорът на гимназията - инж. Мирела Хитова, прие събраните от няколко благотворителни кампании средства. 
Сред гостите на събитието бе и г-жа Наталия Футекова, изпълнителен директор на  ERP Academy, партньор на  кампанията.
Кампанията "Искам да остана България" се провежда по инициатива на VIP Communication PR, под патронажа на Ротари Клуб - Самоков и ERP Academy.
Ученическият парламент /УП/ е самостоятелна организация за самоуправление на учениците от ПГАВТ "А.С.Попов" на доброволен принцип. Той съществува вече повече от 13 години и се състои от управителен борд и общо събрание.
От четири години насам в УП съществуват 3 комисии: "Проекти и благотворителност", "Спорт", "Ред и дисциплина" отговарящи за различни дейности.
Най-новата комисия създадена в началото на учебната 2017/2018 г. е "Връзки с обществеността".УП организира множество благотворителни кампании, инициативи целящи превенция на противообществени прояви, както и различни спортни турнири.
Банковата сметка за дарение на кампанията "Искам да остана в България" е: Ротари клуб – Самоков, IBAN BG68STSA93000022762438

Няма коментари:

Публикуване на коментар