Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

Башар Рахал на помощ на Николета в Кипър



Силни емоции имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната плеймейт звезда на България, която ще дебютира като актриса в българския филм „Привличане”, получи спешна помощ от продуцента на лентата Башар Рахал.
Красавицата трябваше да озвучи своите реплики във филма, но нямаше как да дойде в студиото в София. Специално за нея бе наето такова в кипърската столица Никозия, където Николета се намира в момента. Башар от разстояние уредил всички подробности: озвучител, сценарий, музикално оформление и цялостен комфорт, за да може Лозанова да влезе максимално в своята роля. Продуцентите пазят в строга тайна коя е Николета в „Привличане“. Това ще стане ясно от 23.02, когато филмът тръгва по кината в цялата страна.
За да бъде абсолютно перфектна в своето изпълнение обаче, Николета много държала да получи най-точни напътствия. Поради тази причина Рахал смело влязъл в ролята на режисьор и се притекъл на помощ, разигравайки етюди и споделяйки техники от американската актьорска школа. Цялата ситуация се разиграла пред смаяните погледи на посетителите на известно столично заведение, където в този момент актьорът обядвал.  В крайна сметка записът минал идеално и в момента Николета се е отдала отново на заслужена почивка в слънчев Кипър.
Ролята в „Привличане” ще е първият кино дебют на Николета Лозанова, която силно се вълнува за участието си. Тя е сигурна, че ще изненада не само хилядите си фенове, но и критиците, които жадно чакат да проверят артистичната ѝ дарба. Хубавицата дори обмисля да хване полет за София за официалната премиера на 19 февруари в кино Арена, Bulgaria Mall.


Повече за филма - Привличане
Режисьор: Мартин Макариев
Актьори: Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Клои Рахал, Башар Рахал, Владо Пенев и др.
Сценарий: Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов
Продуценти: Яна Маринова, Башар Рахал, Нова Телевизия
Разпространител: Лента
Историята:
Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща ѝ е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите ѝ я уважават, а учениците - обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).
Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата ѝ приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика - Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той?
Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!  
Копродуцент на "Привличане" е Нова Броудкастинг Груп. Филмът ще се разпространява в кината у нас от “Лента”, а премиерната дата е 23 февруари. „Привличане” е седмата кино продукция, на която NOVA е копродуцент, като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар