Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

Коафьорът Вили Боршукова създаде първата българска професионална боя за коса „Кадиффе“



Вили Боршукова сподели: „„Кадиффе“ е първата българска професионална боя за коса, създадена от фризьор за фризьор със 100% арганово масло. Разработката е по немска формула с природосъобразни съставки и ни отне две години да я създадем. Всяка жена иска да има коса, мека като кадифе. Затова избрах и това име на боята, което показва какъв ще е ефектът от нея. Радвам се, че мога да предоставя на българския пазар продукт, който не просто е конкурентен, но и изцяло е съобразен със спецификите на българските клиенти и нуждите на фризьорите.“ Тя допълни, че екип от изключителни професионалисти работи усилено за премиерата на новата боя, за да създаде красиво, атрактивно и запомнящо се коафьорско шоу.
Специални гости на премиерата на „Кадиффе“, които участваха в спектакъла по покана на Вили Боршукова, бяха Наталия Гуркова – Мис България, Биляна Йотовска, Милена Шаркова, Вероника Стефанова – Мис България Свят и Лора Асенова – Мис Северозападна България, която също така е лице на „Магама“. За своето представяне на сцената те бяха облечени със специално подбрани тоалети на дизайнера Христо Чучев, съчетани с концепцията за техните прически. ВИП моделите се появиха на премиерата на „Кадиффе“ със съвършена визия от официалния партньор на събитието – фирма „Продерма” (ProDerma), която е известна в козметичния бранш с най-новите технологии във филърите и ботокс. Гостите на събитието имаха възможност да се убедят на място в качеството на разкрасителните процедури.
Спектакълът бе разделен в две тематични части: стрийт стайл и официална. Всички модели  имат цялостна концептуална визия и стайлинг, включващи: прическа, грим, маникюр и облекло. Част от моделите бяха облечени с дрехи от колекцията на Harley Davidson, които изразяват свободния дух, преобразен в уникален стил. Меги Петкова, отличена от Академията за мода с приза „Златна игла“ 2017 за „Най добър млад дизайнер“, ще се погрижи за тоалетите на част от моделите, които ще представят официални прически. Сред участниците ще има и такива, чиято спортна визия е поверена на Биляна Йотовска и нейната спортна линия Biliana Yotovska label. Екипът на „Магама“ ще си партнира с гримьорите на „Като две капки вода“ за подготовката на грима на участниците. Към всяка визия са предвидени и специални индивидуални сетове за маникюр, създадени от най-добрите маникюристи в България завоювали титли както в нашата страна така и в чужбина.
Сред първите последователи на „Кадиффе“ са Кали, Енджи Касабие и Марина Кискинова,
които вече изпробваха някои от цветовете на новата боя и постигнаха кадифен ефект на косата. Палитрата на „Кадиффе“ включва богато разнообразие от 91 цвята с изключителна наситеност и специално разработена серия за бели коси. Боята е нежна и деликатна към чувствителния скалп и в същото време осигурява дълготраен наситен цвят до 8 измивания. Към боята е разработена и кратка серия за луксозна грижа за косата, която й придава мекота, жизненост, блясък и здравина. Цялата серия включва: шампоан, ice cool шампоан, балсам, оксидант за боя, лак за коса и специална терапия с арганово масло за пълно възстановаване на увредена и изтощена коса.
„Аз самата преминах през болестта рак и боята за коса, която създадох е максимално щадяща – без парабени, с много нисък процент амоняк и подходяща за хора, преминали химиотерапия. Използвах я и по време на цялата си последна бременност, както и в момента, докато кърмя. Затова отговорно и професионално мога да я препоръчам на всички, които обичат био продуктите и се грижат за своето здраве не само в момента, но инвестират в него и в бъдеще. „Кадиффе“ – това съм аз Вили Боршукова.“, казва още създателката на боята.












Няма коментари:

Публикуване на коментар