Translate

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Дядо Коледа със специални предложения за подаръци във Facebook



Всички фенове на Coca-Cola в България имат уникалната възможност да пишат на Дядо
Коледа като изпратят лично съобщение във Facebook страницата на Coca-Cola. На https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/ всеки може да изпрати лично съобщение с хаштаг #xmas и чрез автоматизираната функционалност „чат-бот“ веднага да получи лична „препоръка“, кой артикул от тазгодишния „Кът за коледни чудеса“ на Coca-Cola да избере и да получи код със специална отстъпка. н
България е страната, в която Дядо Коледа „говори“ на български, не за първи път .
През 2011 г. в ролята на емблематичния старец бе актьорът Иван Петрушинов, който изигра Дядо Коледа в коледната реклама на Coca-Cola за целия свят.
Образът на Дядо Коледа, какъвто го познаваме днес, се появява за първи път в реклама на Coca-Cola през 1931 г. Преди това той е бил изобразяван по различни начини – от елф до висок слаб мъж със зелен костюм.
Тази първа по рода си активност - лично съобщение във Facebook страницата на Coca-Cola до Дядо Коледа е част от коледната кампания на Coca-Cola в България. До края на месец декември в 8 български града pop-up магазини ще предлагат брандирани артикули на марката, коледни играчки и, разбира се, Coca-Cola. Временните кътове могат да бъдат открити в централните търговски центрове на градовете: Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Русе, София и Стара Загора. Там всеки, който е получил онлайн своя код за отстъпка ще може да вземе артикула, който си е избрал.
Всички приходи от коледната инициатива на Coca-Cola ще бъдат дарени на благотворителната кампания на Българския червен кръст за осигуряване на „Топъл обяд“ в училище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар