Translate

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Ерата на 90-те в календара на „Ивет фешън“ за 2017



Dessy IvetFashion
Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар - луксозно тематично издание, което се пeчата в  лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.
Линда Еванджелиста, Стефани Сиймур, Кристи Търлингтън, Паулина Порижкова, Хелена Кристенсен, Синди Крауфорд, Татяна Патиц, Наоми Кембъл….. Всяка една от тези топ-модели, превърнали се в икони на стила, е уникална, забележителна, невероятно съблазнителна и сексапилна.
Носталгията по женствените супермодели от 90-те години, които по това време бяха същински музи, образец на подражание и идеал, инспирира екипа на „Ивет Фешън“ при създаването на новият им календар. Кадрите отново са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията и новите лица, които вече кръстосват модните подиуми по цял свят - Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева
Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, косите на моделите са дело на коафьора Стоян Кънев, грима на Гергана Иванова, а графичен дизайнер на проекта е Добромир Бъчваров.
Хубавиците на 90-те, не просто показваха облеклата на подиума, а с харизматичността си създаваха една малка вселена и допълваха по неповторим начин облечената дреха. Именно такава е идеята и на новото колекционерско издание. Момичетата на „Ивет Фешън“ са
Vania IvetFashion
потънали в злато, те показват маниери, походка, бляскав стайлинг и дори начина по който се усмихват е пленителен и заразяващ.
„Неустоима женственост и бляскав шик… Именно това е Ерата на 90-те години, която наложи еталон за стил, а лицата на супермоделите с харизма, обаяние и много настроение оставяха трайна следа във всеки един от нас. Надявам се всеки, който се докосне до нашият календар, поне за малко да си върне онова усещане за мода, женственост и красота от миналото“, споделя Ивет Григорова-собственик на агенцията.
Календарът на Ивет фешън бе представен на бляскаво модно парти. Агенцията ще събере най-красивите и успешни свои модели, известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието бе подгрявано от поп-звездата Михаела Филева и група Ice Cream.

Няма коментари:

Публикуване на коментар