Translate

вторник, 22 ноември 2016 г.

Деси Добрева представя на живо новата си група



Ангелогласата певица Деси Добрева представя новия си проект - "Лудо младо", който е смесица от стилове и ритми, комбинирани с богатия български фолклор.
Дебютът на Деси Добрева и ЛУДО МЛАДО БЕНД ще е на 29 ноември от 20:00 часа на сцената на Sofia live club. Деси няма да изневери на стила си и ще представи песни, специално аранжирани за изпълнение на живо.
Без фалш и без флашки! На сцената с Деси ще се качат още 21 човека - музиканти и танцьори, които ще представят един магичен спектакъл с много мултимедийни щрихи. Ще можете да се насладите на живите изпълнения на: “Лудо Младо”, “Катерино, моме”, “Седнало е Джоре дос”, “Девойко, мари, хубава”, “Море сокол пие” и още, и още…
Впечатляващият артистичен талант на Деси кара публиката напълно да се потопи в магията на музиката, която всеки път възпламенява страстта към истинското изкуство и превръщат всеки неин концерт в празник за сетивата и сърцата. 
Избухлива е програмата, много ще е весело. Смесили сме влашко, шопско, граовско хоро с хип-хоп, дори с фънк елементи”, издаде Добреваи допълни, че подготвя ефектен спектакъл за голяма сцена.
Организатор на концерта е Top Artists!
Цени на билетите:Ticketportal.bg - 10 лв.
На място в Sofia Live Club – 15 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар