Translate

четвъртък, 24 ноември 2016 г.

15 години - благотворителна инициатива McHappy Day в Макдоналд



Известни телевизионни водещи, музиканти, актьори и олимпийски шампиони подкрепиха петнадесетата поред благотворителна инициатива в помощ на децата с онкохематологични заболявания в България.
Своята съпричастност и подкрепа изразиха Ники Кънчев, Иван и Андрей, Поли Генова, Искра Ангелова, Марта Вачкова, Нора, Маги Джанаварова, Криста, Ирен Онтева, Ники Илиев, Саня Борисова, както и олимпийските ни шампиони и медалисти Таня Богомилова, Румяна Нейкова, Мария Гроздева, Йорданка Благоева, Армен Назарян, Здравка Йорданова, Ваня Гешева и Николина Щерева, като застанаха зад касите редом с екипа от служители и мениджъри в ресторант Макдоналдс на пл. Славейков в София.
Домакини на събитието бяха Макдоналдс и Благотворителна фондация за деца Роналд
Макдоналд България. Специалният гост на проявата- Негово превъзходителство, посланика на САЩ в България, г-н Ерик Рубин поздрави гостите и пожела успех на кампанията.
От 7 до 30 ноември във всички ресторанти на Макдоналдс в България се провежда активна дарителска кампания. 20 стотинки от стойността на всеки закупен в периода Happy Meal™ се даряват в полза на Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България, която подкрепя програми, насочени към деца с онкохематологични заболявания в България.
Набраните средства по време на благотворителните кампании през изминалите 14 години са дарени на трите специализирани отделения за деца с онкохематологични заболявания в София, Пловдив и Варна и са изразходвани за медицинско оборудване, консумативи, строеж на детски център, ремонтни дейности и благоустрояване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар