Translate

петък, 27 май 2016 г.

Първо по FOX: Глобална премиера на продукцията „Изгнаник“ през юни тази година



 „Изгнаник“ – новият сериал на Робърт Къркман, собствена продукция на FOX International Studios, ще завладее милиони зрители по цял свят през юни тази година.  Новата продукция
тръгва първо по FOX. Освен българската публика, глобалното телевизионно събитие ще обхване над 125 държави. Първият сезон на поредицата е от десет епизода, като сериалът вече бе продължен с втори сезон.
„Изгнаник“ е базиран на комикса, създаден от майстора на съспенса Робърт Къркман (движеща сила зад суперхита „Живите мъртви“) и от художника Пол Азасета. В центъра на събитията е младият Кайл Барнс (Патрик Фюджит, “Не казвай сбогом”). Преследван от демони, той се изолира от близките си, за да не им причини зло. А когато животът му става непоносим, тръгва да търси спасение и отговори на измъчващите го въпроси.
Да му помогне се опитва преподобният Андерсън (Филип Гленистър, “Живот на Марс“). Свещеникът вярва, че е воин на Господ, пратен да се изправи срещу злото. Самият той обаче е в плен на собствените си демони – алкохол и хазарт. При пътешествието към неизвестното двамата попадат на момченце (Гейбриъл Бейтман), също обладано от нечисти сили. А Кайл прави ужасяващо откритие, което може да промени не само неговата съдба, а и света завинаги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар