Translate

четвъртък, 26 май 2016 г.

Марина Кискиновасе дипломира в класа на проф. Стефан Данаилов - „Актьорство за драматичен театър“.



 Само преди няколко дни тя и колегите и, на официална церемония, получиха своите дипломи в НАТФИЗ. В емоционалната среща със своя „мастер” всеки от класа получи и
подарък от него със специално лично послание.
-Не съм вярвала, че ще ми бъде толкова трудно да се разделя с моя клас. Може би защото не осъзнавах, че за това време те станаха много повече от клас – станаха мое семейство. Раздялата ни и с НАТФИЗ, и помежду ни, беше тежка. Прекарахме последните четири години в репетиции и актьорска игра по десет – дванадесет часа всеки ден, всички заедно и това, че бяхме свързани с театъра, който сам по себе си е емоция, явно е оставило голям белег върху нас. Положихме много труд, за да осъществим последните представления, на които залите бяха препълнени. Всички ние плачехме на сцената, защото знаехме че сме заедно по този начин за последно, споделя актрисата.
За дипломирането си Марина бе избрала рокля на FEDE fashion studio с дизайнер Вяра Горгиева – носител на Златна игла 2016 за Модна къща на годината.
Моделът е къса корсетна рокля, изработена от бежов копринен сатен в комбинация с фин тюл. Акцент във визията са ефирна прозрачна панделка на едното рамо и черно коланче с цветя на талията. Аутфит, който нежно подчертава изящното излъчване на Марина.


Няма коментари:

Публикуване на коментар