Translate

понеделник, 14 март 2016 г.

„Силует“ с премиера на най-новия си клип



Той е към песента "Movin' On". Видеото е дело на режисьора Любомир Брестнички и e осъществено с помощта на Maxcar.bg. Снимките са направени в чисто новото Jeng Studio.
Като гост музикант в записите и клипа участва мултиинструменталистът Мишо Шишков със своята слайд китара. Текстът на песента е дело на английския текстописец Phil Jackson, с когото „Силует работят още в първия си албум.
В момента бандата подготвя материалите за третия си авторски албум. След повече от двугодишна пауза, през която се занимават със странични проекти, музикантите отново се събират, за да свирят пред публика. Част от  предстоящите фестивали вече са известни, като кулминацията се очертава да бъде АРЕНА МУЗИКА“, където хедлайнери ще бъдат QUEEN.
“Силует” започват кариерата си в Бургас през 2000 година. Стилът йм е оригинална смесица от класически и мелодичен рок, примесени с прогресив елементи. Пътят на групата минава през почти всички значими сцени и фестивали в страната, турнета в Европа и съседните страни. До момента имат издадени 2 албума с оригинална музика „Пътят“ през 2008 и „Look Inside Yourself“ 2012.
Бандата е в състав Марияна Добрева-Велева - вокал, акустична китара и клавишни, Мария Дюлгерова  - бас китара и вокал, Мартин Профиров - барабани и звук, Богдан Димитров  - китара и вокал и Михаела  Михайлова – цигулка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар