Translate

сряда, 16 март 2016 г.

От март 2016 г. клиентите на OMV ще дегустират първата серия от 5 гурме сандвичи



Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич

Те са резултат от партньорството на OMV със световноизвестния експерт и популярен шеф Андре Токев.
Прясно изпечен хляб и висококачествени продукти, както и оригинални съставки, примамват с
перфектна визия и вкус. Сандвичите са приготвени по уникални рецепти на президента на Българската асоциация на професионалните готвачи шеф Андре Токев.
В стремежа си да осигурява винаги най-високо качество на предлаганите продукти и услуги, компанията предоставя на своите клиенти уникална възможност да се насладят по време на пътуване  на истински кулинарни шедьоври. С Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич пътуването се превръща в истинско кулинарно пътешествие.
След успешното налагане на собствената марка кафе - VIVA, OMV България се фокусира върху разработването на разнообразно, здравословно и висококачествено предложение в категорията сандвичи, като взима под внимание световните тенденции в храненето на мобилните си клиенти и следва философията на марката: „We care more“.
Проучвания на диетолози и експерти от водещи световни агенции показват - идеята за здравословно хранене става все по-популярна сред потребителите от цял свят и у нас. Статистиката сочи, че здравето е особено важен фактор при взимане на решение за покупка и хората стават все по-внимателни при избора си на хранителни продукти. В тази връзка, проучване, направено от OMV България, показва, че продажбите на пакетирани и традиционни храни и печива на бензиностанциите, значително са намалели в полза на свежите и прясно приготвени сандвичи и ястия. Вземайки това предвид, решението на компанията да подмени портфолиото със сандвичи идва съвсем естествено. Така клиентите гарантирано ще се радват на висококачествени, прясно приготвени храни, съдържащи съставки характерни за сезона с отлични качества и вкус целогодишно.
OMV предвижда подмяна на асортимента от сандвичи няколко пъти в годината, за да осигури здравословно разнообразие с най-високо качество и превъзходен вкус, запазвайки отличната си позиция в негоривния бизнес сектор.
-Нашето внимание към детайла и фокусът върху нуждите на клиентите ни са в основата на доброто позициониране на OMV/VIVA на пазара. През годините сме доказали, че винаги сме се опитвали да се адаптираме, а доста често и да изпреварваме новите тенденции, поставяйки клиента на първо място и интересувайки се от неговите потребности и търсене. Именно за да отговорим на все по-големите очакванията към нас, въведохме новите сандвичи по рецепта на шеф Андре Токев, с което вярваме, че ще задоволим взискателния им вкус. Наблюдавайки  реакцията на клиентите, дни след пускането им в продажба, вярваме, че това е само началото на едно успешно сътрудничество. За първите дни от старта продажбите надминават в пъти предварителните очаквания, коментира Петър Величков, Управител на OMV България.
-Приех поканата на OMV България да подготвя новото меню със сандвичи, тъй като за мен OMV е символ на качество. През всички тези години като клиент на компанията, никога не съм 
останал разочарован от нивото на обслужване.
Предоставих рецептите на моите любими сандвичи и проведох обучения на персонала за приготвянето им. Застанах с лицето си зад тази кампания. Вярвам, че сандвичите на обектите на OMV ще съдържат винаги пресни съставки съгласно оригиналните рецепти, достигайки качеството, на което изключително много държа и изисквам както от себе си, така и от новия ми VIVA отбор, каза шеф Токев.
------
Меню сандвичи:
Вегетариански сандвич с хляб от елда (Рустик багета от елда, кьопоолу, нахут, саламурено сирене, маслинова паста, магданоз, печени сусамени семена)
Италиански сандвич (Чиабата, зехтин Екстра Върджин, Мортадела Пистачо, салам, Моцарела, песто, балсамик сироп, рукола, мариновани чушки)
Баварски сандвич (Леберкез, немско кисело зеле, чипс лук, Кайзер земел, мариновани чушки, зърнеста горчица, майонеза)
Франкфуртер сандвич (Хот дог хлебче, майонеза, кетчуп, кисели краставички, чипс лук, франкфуртер)
Сладък сандвич (Белгийска вафла, Нутела, пудра захар)
------
OMV центровете за услуги предлагат от 1994 година много повече от гориво на своите клиенти. Зоната на магазина и ресторанта, както и предлаганите услуги в обектите на OMV, постоянно се подобряват, за да удовлетворят нуждите на клиентите на OMV. VIVA създава една нова култура на бензиностанциите, която превръща спирането на обекта в приятна почивка от забързаното ежедневие и се характеризира с високо качество на средата, топ качество на продуктовата гама и персонал, ориентиран към клиента.
В допълнение на прясно приготвените закуски, VIVA също така предлага повече от 1,500 пазарни артикула от ежедневна необходимост, органични продукти, FAIRTRADE – сертицифицирано кафе, подаръци, VIVA винотека и други. Има почти 900 OMV бензиностанции с VIVA в девет Европейски държави простиращи се от Германия до Румъния, включително 180 в Австрия.
------
Андре Токев е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d'Or" и носител на единствената за източна Европа диплома – Global Masterchef Degree. Храната за него всеки път е едно ново изживяване и носи преди всичко настроение. В работата си той държи предимно на качеството –по отношение на продуктите, вид, аромати и вкус на ястието. И тъй като марката OMV за него е именно символ на качество, той с удоволствие предоставя на компанията любимите си рецепти за сандвичи, вярвайки, че те ще бъдат приготвяни и поднасяни на клиентите с професионализъм и специално отношение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар