Translate

сряда, 23 септември 2015 г.

LOOK AT ME на Ivy feat. DIM4OU тръгва в ефир



Тв водеща Ива Атанасова, която винаги успява да разкрие тайните на нашите
знаменитости, се завръща, но този път на музикалната сцена, и то като R&B изпълнител. Красавицата, която стана майка преди няколко месеца пусна съвместен сингъл с рапъра Dim4ou, озаглавен - "LOOK AT ME".
Той излиза едновременно по музикалните телевизии и в интернет пространството, а оригиналната музика и аранжимент е на талантливия млад бийтмейкър JAY CEE - виновника за много от хитовете на 100 Кила, Кристо, Лора Караджова, Сантра, Bobo и Жана Бергендорф.
Римите са дело на DIM4OU. Режисьор и оператор на видеото е трикратния носител на титлата за "Най-добър режисьор" на хип-хоп и R&B музикални видеоклипове в България, Павлин Иванов, по-известен като BASHMOTION. За реализирането на снимачния процес съдейства и Радостин Събев-Шошо. Продуцент и издател е Денис Касъмов. Оригиналната версия на песента е с модерен бийт и много по-различна емоционалност от всички останали R&B парчета.
Любопитното при този проект е, че Ива представя за първи път тишъртите от най-новата си колекция PARTY ANIMALS, която се очаква да стане хит сред младежката аудитория в България. Още преди няколко месеца й хрумнала идеята да покаже  модните си творения по по-нестандартен начин. Продуцентите на парчето от BG Music Channel са впечатлени от новия тандем и вече са готови със съвместна клубна програма на Ivy и DIM4OU, които ще представят песента лично на феновете си в цялата страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар