Translate

понеделник, 10 август 2015 г.

Фондацията взриви плажа на Hacienda с най-големите български хитове



Фондацията успя да препълни малкия плаж на Лозенец и Hacienda Beach по време на големия им концерт. Хиляди пяха и танцуваха заедно с Кирил Маричков, Иван Лечев,
Дони, Славчо Николов, Венко Поромански и Валди Тотев, който бе специалната звезда на вечерта.
Да чуеш и гледаш на едно място изпълнението на най-големите хитове на Щурците, ФСБ, БТР, Дони и Момчил на фона на уникалния малък залив в Лозенец, е изключително изживяване и привилегия. След музикалния спектакъл на Фондацията, концертите на Лили Иванова в Лозенец и в Операта, фестивала Summer in Pixels, сега вече гледаме напред към нов проект“, сподели собственика на Hacienda Димитър Тодоранов.
Един от най-ревностните фенове на „Фондацията“ се оказа тв водещ Ники Кънчев, който куфееше от първите редици на плажа в Лозенец. Компания му правеше съпругата му Даниела и дъщеря им, която също тактуваше на вечните български хитове. Пред самата сцена се забавляваше Нети и дори пригласяше, когато Дони запя веселяшкия хит „Ближи си сладоледа“. Най-щастлива от ситуацията бе малката им принцеса Лилия, която се оказа, че знае наизуст всички песни на Дони и Момчил. Концертът бе уважен и от кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев.
Спектакълът бе осъществен с любезната подкрепа на Exclusive by Victory-Булгартабак, които продължават да подкрепят българското изкуство. Гостите дегустираха и от прекрасните вина Verano Azur.
На13 август в клуба ще гостува Любо Киров, а на 18 август ще забият момчетата от Ъпсурт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар