Translate

вторник, 20 май 2014 г.

АУБАЛ с ново ръководство


Асоциацията на Университетските болници за активно лечение (АУБАЛ) с ново ръководство в състав- проф Валентин Игнатов, представител на УМБАЛ „Св.Марина” – Варна, преадседател и проф. Карен Джамбазов, представител на УМБАЛ „Св.Георги” – Пловдив, зам. -председател.
Членове: проф. Любомир Спасов, представител на УБ „Лозенец”, проф. Петрана Чакърова, представител на УМБАЛ „Стоян Киркович” – Стара Загора и д-р Костадин Ангелов – представител на УМБАЛ „Александровска” – София
Управителния съвет твърдо ще отстоява интересите на УБ в страната. Изработил е декларация против политиката на НЗОК и предложеното и прието ПМС 94. И се ангажира да положи всички усилия за постигане на основната цел на АУБАЛ, а именно да обединява, координира цялостната дейност на своите членове в защита на техните законни интереси, активно да съдейства за по-нататъшното успешно реформиране на българското здравеопазване, за постигане на по-високо качество на предлаганите медицински услуги и повишаване на качеството на университетското образование.



Няма коментари:

Публикуване на коментар