Translate

понеделник, 19 май 2014 г.

Много деца и родители, чрез похода" Най-големи герои са най-малките”, подкрепиха недоносените бебета в България


Походът, част от кампанията „Най-големи герои са най-малките“ на фондация „Нашите недоносени деца“, която стартира преди  дни и има за  цел да  запознае българското общество с проблемите на преждевременно родените бебета, беше представен от председателя на Фондацията Нина Николова и едно от лицата на кампанията Ники Кънчев.
Стартът му бе даден от езерото „Ариана“.Предвождан от златоградския училищен състав „Marching stars той продължи към Лятната сцена на Борисовата градина, където имаше множество забавления и игри за децата. Детската вокална група „Мики Маус” и малките балерини на Маша Илиева показаха своята съпричастност към каузата, вдъхновявайки всички участници в инициативата с изпълненията си.

Всички деца в похода „Най-големи герои са най-малките” показаха това, в което са най-добри – забавлението. За любителите на приложни изкуства бяха организирани арт ателиета за изработка на глинени скулптури и картички. Организаторите се бяха погрижили и за малките спортисти, които имаха възможност да се включат в състезания по лека атлетика за деца и стрелба с лък.

Всеки, който желае да изрази своята символична подкрепа, може да го направи, като хареса Фейсбук страницата „Недоносени бебета“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар