Translate

вторник, 2 юли 2013 г.

Изложба на Playboy събира родния елит в мол Галерия Бургас



Подбрана еротична изложба на списание Playboy ще се открие на 5 юли 2013 година в мол Галерия Бургас. В разгара на интензивния туристически сезон гости и жители от региона, ценители на женската красота, ще бъдат изкушени от файн-арта и екзотиката на изисканите фотоси в изложението. През юли и август над 50 от най-добрите световни корици ще бъдат показани на специална експозиция в търговско-развлекателния комплекс. Входът на залата ще е
брандиран с фирменото лого на печатното издание.
Организаторите на изложбата - мениджърският екип на мол Галерия Бургас, са подготвили аксесоари от различни фотосесии на плеймейт – конкурси и информация за тях, както и други атрактивни изненади.
На откриването се очаква да присъстват представители на българския светски елит начело с модния хроникьор Евгени Минчев и други знакови лица от националния хайлайф.
Изисканият вернисаж на списание Playboy се излага неслучайно в мол Галерия Бургас, като се очаква изложбата да се превърне в едно от значимите светски събития на годината за града и региона. Само за изминалия туристически сезон търговско-развлекателният център успя да се наложи като предпочитано от летовниците място за шопинг и развлечение. И през това лято молът остава верен на традицията си да подарява вълнуващи незабравими мигове на своите многобройни клиенти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар