Translate

вторник, 2 юли 2013 г.

Coca-Cola стартира най-иновативната си и мащабна лятна кампания – “Сподели Coca-Cola”



Уникални машини за персонализиране на Coca-Cola кенове на обиколка в България

В началото на лятото Coca-Cola направи страхотна изненада на своите фенове, като замени емблематичното лого на марката с най-често срещаните имена и обръщения сред българите на възраст между 13 и 19 години.Сега компанията предоставя възможността всеки потребител да направи свое уникално кенче. Това е възможно благодарение на специални машини, които Coca-Cola, подходящи за споделяне с близки и приятели.
персонализират кенчета. Така лятото ще стане още по-лично и различно заради неограничените възможности за създаване на единствени по рода си кенчета
Уникалните машини ще радват феновете на марката в продължение на един месец, като ще обиколят 21 локации в 7 български града. Турът започма на 28 юни в три града едновременно – София, Пловдив и Стара Загора. Пълният списък на локациите и часовете от обиколката на персонализиращите машини можете да видите на интернет портал www.spodelicocacola.bg/Events.
 -------
Страната ни е една от 30-те европейски държави, в които тази година Coca-Cola стартира най-иновативн ата си и мащабна лятна кампания– “Сподели Coca-Cola”.
България е част от уникалната „лична” инициатива, по време на която емблематичното лого на всички кенове и бутилки на Coca-Cola и Coca-Cola Zero се замени от най-често срещаните имена и обръщения сред българските потребители на възраст между 13 и 19 години.
130-те персонални имена и 75 популярни обръщения бяха избрани след детайлно проучване на имената в България и най-разпространените обръщения сред младите хора в момента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар