Translate

вторник, 2 юли 2013 г.

Новият уебсайт на МБАЛ „Токуда Болница София” - Здравен сайт на годината



За втори път Токуда Болница София спечели престижното отличие на Българската уеб асоциация



Изцяло обновеният уебсайт на Токуда Болница (www.tokudabolnica.bg) съчетава най-съвременните технологични уеб възможности с лекота, мултиплатформеност и оригинален дизайн.Максимално ориентиран към своите потребители, той предлага множество функции, улесняващи използването му и достъпа до услугите на болницата - онлайн планиране на прегледи, проверка на резултати от изследвания, възможности за бързо намиране на лекари, контакти и връзки със социални медии.
Новият уебсайт на МБАЛ Токуда Болница София” бе отличен за втори път, като най-добър в България, след като се пребори с още 5 претендента в категорията „Здравеопазване и социална дейност”.
Конкурсът се организира ежегодно от Българската асоциация за уеб и това беше неговото 5-то юбилейно издание.
Първата си награда болницата спечели през 2010 г. за най-добър здравен сайт. Тази година отличието беше връчено на най-голямата частна болница в страната от Жанет Найденова, председател на IAB Bulgaria (Interactive Advertising Bureau).
На специална церемония с водещ Део присъстваха професионалисти от различни браншове, членовете на уеб асоициацията, представители на уеб компаниите и гости на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар