четвъртък, 22 ноември 2012 г.

Мусала Софт гостува на Бургаски свободен университетМусала Софт гостува на студенти и преподаватели в Бургаски свободен университет. В морския град бяха представени актуални технологични иновации и демонстрирани „гъвкави“ методологии на работа.
Представители на Мусала Софт разказаха и за образователните инициативи, с които е ангажирана компанията – национален конкурс по програмиране CodeIT.bg, проект от лекции с гости визионери – „Академия за ИТ Лидери“ и информационен сайт „Инфоман“.
Срещaтa включва забавни обучителни игри с конструктор „Лего“, използвани в лидерския тренинг за работа с гъвкави методологии (Agile, Scrum) в Мусала Софт. Тя е част от инициативите на компанията да разпространява добри практики и да повишава нивото на образователното равнище в България. Мусала Софт продължава своето турне с лекции пред студенти, споделяйки с младите таланти на България както знания от своя опит, така и най-актуалното от познанието на водещи световни авторитети в сферата на информационните технологии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар