Translate

петък, 23 ноември 2012 г.

За Фред Ноу и Jim Beam - ``The Bourbon`` Since 1795





Семейство Бийм е най-популярната бърбън фамилия в света


 
Тя съставлява седем горди поколения трудолюбиви хора, които през последните 200 години са изцяло отдадени на страстта си да създават бърбън, останали верни на семейното си име. 


Роден през 1957 г. във фамилия Бийм с името Фредерик Букър Ноу III, наследникът на
215-годишната традиция в правенето на бърбън Фред Ноу днес е един от най-големите уиски експерти в света. Той е човекът от етикета на най-обичания и продаван бърбън в света и създател на лимитирания 7 годишен Jim Beam Distillers Series. наследник на семейния бизнес, пра-пра внук на човека, дал името на марката и brand ambassador, Фред популяризира марка бърбън № 1 Jim Beam, като се стреми да даде и своя принос към семейната и бърбън историята с уникалния продукт, който създава.
Днес той - като представител на седмо поколение от фамилията Бийм, притежава и контролира марката и уникалния начин на нейното производство.


През 2007г. Фред Ноу III е добавен към етикета на Jim Beam и от тогава неговият лик съпътства всяка бутилка Истински бърбън, продавана по света. Фред е научил всичко, което знае за бърбъна, от своя баща Букър и дори е помагал при избора на малки партиди в същата кухня, в която дядо му е смесвал семейната реколта подкваса. Наследникът на двувековната традиция в правенето на бърбън се стреми да открива и създава нови, оригинални вкусове бърбън, за да остави своята собствена следа в бърбън индустрията на империята Бийм.
Остроумният и общителен Фред запознава хората по света със историята на Jim Beam. Разказите му за неговото детство, преминало из земите на дестилерията, са легендарни и хората прииждат на тълпи, за да видят как легендата на Истинския Кентъки бърбън говори за семейното наследство.
Днес Фред живее заедно с жена си Санди и техния син Фредерик Букър Ноу IV в къща, построена до фамилната на Бийм в Бардстаун.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар