Translate

четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Новата реколта Zagorka REZERVA 2012 е вече тук



Дългоочакваното зимно предложение бе представено от Орлин Павлов и Белослава по време на ексклузивна дегустация
 


След успешното лансиране на  лимитираната серия през 2011 г., Zagorka REZERVA 2012 отново ще очарова ценителите  на изисканите напитки с характерния си наситен тъмно гранатов цвят, кадифен вкус, и фин боровинков аромат.
Тонът за ексклузивното представяне на дългоочакваната зимна напитка бе даден от Белослава и Орлин Павлов със съвместното им изпълнение на „Всяка година по същото време”. Чрез водещия лайтмотив  на песента двамата пресъздадоха очакването за новата реколта Zagorka REZERVA 2012. Гостите на събитието имаха възможността да усетят богатството на вкуса на изкусителната напитка по време на специална гурме-дегустация, водена от експерта Михаил Марковски, Председател на Българската асоциация на професионалните сомелиери
Създадена от ценители за ценители, Zagorka REZERVA бе представена за първи път през зимата на 2011 г. като новаторска напитка без аналог в България. В своя първи сезон на пазара тя  спечели много почитатели и международно признание - златен медал за качество от 51-то издание на престижното изложение MONDE SELECTION.
“Zagorka Rezerva е иновация, която е истински пробив на българския пазар, тъй като е единствена по рода си в бирената категория. След успешния старт миналата година ние искаме и през новия сезон да поднесем превъзходно вкусово изживяване за нашите консуматори.Радваме се, че вече можем да представим новата реколта Zagorka REZERVA 2012, която ще се превърне в перфектният завършек на предстоящите зимни вечери“, каза г-н Рууд ван ден Ейнден, Изпълнителен директор на „Загорка“ АД. 
С новото издание на Zagorka REZERVA, „Загорка” АД затвърждава позицията си на лидер в иновациите на пазара, като създава вкусове, специално разработени да задоволят предпочитанията на българските потребители. След лансирането на Zagorka FUSION, Zagorka REZERVA 2011 и 2012, компанията ще продължи да работи за разширяване на бирената категория в България.



Няма коментари:

Публикуване на коментар