Translate

неделя, 30 септември 2012 г.

Един ден, един свят, една усмивка



Най-голямата почивка в света се организира във Facebook от стратегическа марка №1 на Нестле шоколадовия бизнес KITKAT® и предлага на своите 13 милиона фенове единствен по рода си шанс да се съберат заедно и да повдигнат настроението на света, усмивка по усмивка, под мотото „Един ден, един свят, една усмивка“.
Активността ще даде възможност на почитателите на марката да изпращат видео и фото-съобщения на приятелите сив рамките на две седмици до началото на специално онлайн-базирано събитие, което ще проведе на 11октомври 2012г. Всички изпратени видео и фото-съобщения ще се съхраняват в специална „Кутия за почивка“. В деня на „Най-голямата почивка в света“кутията ще бъде отворена, а забавният и неочакван характер на съдържанието й ще осигури изненадваща почивка за целия свят, оставяйки всички с усмивка на лице.
От измислянето на известното мото: „Дай си почивка, вземи KITKAT®“ през 1957г. марката KITKAT® е синоним на почивка за милиони потребители по света.Като изключителна част от официалната Facebook страница на KITKAT®, „Най-голямата почивка в света“ е нещо повече от приложение: тя предоставя възможност на почитателите на марката и техните приятели да споделят своите почивки в социалната мрежа.
В подкрепа на събитието, ексклузивни видеоклипове с новини ще информират зрителите за събития по целия свят, в очакване на най-голямата почивка в света. Това ще се случи в рамките на 2 седмици преди датата на голямото онлайн събитие –11 октомври 2012 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар