Translate

понеделник, 27 юни 2011 г.

За кандидат – гимназистите 20 стипендии за специалностите: Банково дело, Икономика и мениджмънт, Графичен дизайн, Компютърна графика в Евростандарт


По случай 15 - годишния си юбилей Бизнес гимназия Евростандарт, частно професионално училище, обявява конкурс за стипендии на ученици, завършили 7 клас.

За учебната 2011 / 2012г. са предвидени 20 стипендии, както следва:
v две пълни стипендии, покриващи 100% таксата за обучение;
v две стипендии,  покриващи 50%  от таксата за обучение;
v пет стипендии,  покриващи 30% от таксата за обучение;
v единадесет стипендии, покриващи 20% от таксата за обучение.

Желаещите да се включат в конкурса ще преминат специализиран  трейнинг, организиран от Бизнес гимназия Евростандарт, ВУЗФ и Дарби Колидж.
На кандидатите ще се даде  възможност да се подготвят за основните критерии при подбора: академична задълбоченост, презентационни умения, креативнист, лидерски умения и работа в екип.
Срокът за кандидатстване е 08.07.2011г., а телефоните за връзка са- 99 83 055,0878 670 738, 0888 445 007
-------
Английска бизнес гимназия и колеж Евростандарт се гордее със своята 15 годишна история по пътя си за утвърждаване на европейски стандарт в българското образование. От лятото на 2010 г. Евростандарт е част от семейството на Българо-английския образователен консорциум, заедно с Дарби Колидж и ВУЗФ.
Учениците на гимназията получават сериозна езикова подготовка и овладяват знания и професионални умения по специалностите: „Икономика и мениджмънт" и „Банково дело".
От новата учебна 2011/2012 одина Бизнес гимназия Евростандарт предлага и специализирана подготовка по специалностите „Компютърна графика” и „Графичен дизайн”, като в последните две години от курса на обучение са предвидени учебни практики в едни от най-успешните медии, рекламни агенции и  дизайнерски фирми.  Партньорството на училището с Дарби Колидж дава възможност на желаещите да се обучават и да положат изпити по международно признатите английски програми за средно образование - IGCSE и A Level, както и да се подготвят за най-популярните сертификати за ниво на английски език - IELTS и TOEFL.
За повече информация и записвания: www.eurostandart.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар