Translate

вторник, 26 март 2024 г.

MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA с до 150 лева отстъпка от Vivacom

 

Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смартфони. До края на март телекомът предлага до 150 лева намаление от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените планове Unlimited, в търговската мрежа и онлайн на vivacom.bg.

MOTOROLA RAZR 40 е сгъваем смартфон, който съчетава достъпна цена, красив дизайн и мултифункционалност. Моделът е направен с рамка от алуминиева сплав, външният дисплей е с Gorilla Glass покритие, а част от корпуса е от веган кожа. Яркият 6,9-инчов основен pOLED екран работи с Full HD+ резолюция и 144 Hz честота на опресняване, а външният му 1,5-инчов дисплей може да бъде персонализиран и да показва различни приложения като календар, времето или музикален плейбек. MOTOROLA RAZR 40 идва със страхотна камера с 64 MP основен сензор, която заснема детайлни кадри, независимо от условията, благодарение на технологията Quad Pixel. Смартфонът предлага чудесно 5G изживяване с бързия процесор Snapdragon 7 Gen 1, с капацитет на батерията 4200 mAh и възможност за безжично зареждане.

MOTOROLA RAZR 40 ULTRA е тънък сгъваем телефон, предлагащ голям и интерактивен външен екран. Впечатляващият му дизайн го превръща в своеобразен моден аксесоар от висок клас, с практичен гръб от еко кожа. Двата дисплея с размери 6,9 инча и 3,6 инча предоставят контраст на дълбоките и черни нюанси, богатите цветове и поддръжка на технологията HDR10+. MOTOROLA RAZR 40 ULTRA разполага със светкавичния процесор Snapdragon 8+ Gen 1, вътрешна памет 256 GB и 8 GB RAM. Основната му 12 МР камера е с оптично стабилизиран f/1.5 обектив и може да снима до 4K и 60 кадъра в секунда, като тя е придружена от 13-мегапикселов сензор с широко 108-градусово зрително поле и диафрагма f/2,2. Докато на основния дисплей може да откриете 32MP Quad Pixel камера. Батерията му е с капацитет от 3800mAh и има достатъчен заряд за целия ден, зареждайки се изключително бързо чрез технологията TurboPower 30 W.

Повече информация за устройствата можете да намерите на vivacom.bg

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар