Translate

сряда, 27 март 2024 г.

Трета победа за Владимир Зомбори в „Като две капки вода“

Актьорът спечели с невероятното си превъплъщение в сензацията Кейти Пери

 

 

И този понеделник зрителите на NOVA се забавляваха с любимото шоу за звездни
имитации „Като две капки вода“. Осемте звезди дадоха всичко от себе и впечатлиха с таланта си в образите, които Бутонът на късмета им беше отредил. Брилянтните им изпълнения направиха задачата на Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров още по-трудна. Журито не скри, че участниците стават по-добри с всяко изминало предаване.

В шестия лайв един истински спектакъл спечели безапелационно вота на журито и зрителите. Кейти Пери и големият талант на Владимир Зомбори донесоха трета победа за актьора в дванадесетия сезон на „Като две капки вода“. Той отново изправи публиката в студиото на крака с изпълнението на песента „ROAR”. „Влезе абсолютно в образа и го направи безкомпромисно“, коментира Веселин Маринов.

Актьорът Иво Аръков като музикалната легенда Елвис Пресли откри вечерта и плени сърцата на всички с песента „Suspicious Minds”. “Това беше най-хубавото ти представяне досега. Всичко беше много органично и не преигра нито за секунда”, коментира Хилда Казасян. Джулиана Гани влезе във втория си мъжки образ – този на звездата Рики Мартин и заедно с танцьорите от Funky Monkeys се пренесе в света на латино музиката. Мария слезе от асансьора като естрадната звезда Елвира Георгиева с една от най-обичаните й песни – „Коминочистач“. „Положила си много усилия и успя да уловиш настроението на песента“, похвали я Елвира Георгиева, която наблюдаваше имитацията от първия ред.

Елена Атанасова показа целия си актьорски талант и се справи блестящо с образа на един от най-добрите комици в целия свят – Джим Кери и култовата му песен и танц от филма „Маската“. „Накара ме да се чувствам като на много скъп мюзикъл“, впечатлен бе Любо Киров. Панайот Панайотов се преобрази в британската сензация Ед Шийрън и подари на публиката нежно изпълнение на песента „Perfect”. „Справихте се много добре“, похвали до Димитър Ковачев – Фънки. Наско от Б.Т.Р. имаше нелеката задача да имитира друг от участниците – Панайот Панайтов, а Ина Симеонова го покани на сцената в неподражаемия стил на предаването „Пет от пет“ и конкурса „Мелодия на годината“. С бурни аплодисменти публиката оцени изпълнението на „Обич“, а Панайот Панайотов каза за Наско: „Все едно виждам себе си!“ Последна под прожекторите излезе Християна Лоизу. Тя имаше възможност да пресъздаде образа на Преслава с хита й „Дяволско желание“ в присъствието на самата певица. „Страхотна си, Християна“, с широка усмивка я поздрави на гръцки Преслава.

Следващия понеделник /1-и април/ в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите образи, в които осемте звездни участници ще влязат. Джулиана Гани ще се превърне в Дичо, Мария ще изпълни The Weeknd, Панайот Панайотов ще имитира Василис Карас, Наско от Б.Т.Р. ще пее като Мария Шерифович, Християна Лоизу ще влезе в ролята на Уитни Хюстън, Елена ще бъде Адел, Иво Аръков ще се потопи в света на Дуа Липа, а Владо Зомбори ще излезе на сцената като Майкъл Джексън. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар